winning11

查看: 6441|回復: 4

[京 華] [takey報告]【京華】還J格格女主角·小燕 (有圖)

升級  11.17%

三星會員

京華 小燕 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【京華】還J格格女主角·小燕 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2177129-1-2.html
註:小燕 通常返 09:00-22:00 / 156cm

有圖有真相

Hi,大家好,我係用左成廿幾年都仲未睇完第一套還J格格而且套VCD都唔知借左俾邊個嘅-新仔takey,今日閉關修煉左半個月出返嚟包個第實發(十八)份報告先:

今日有D事要出旺角,咁就打去約之前的目標,遲左幾分鐘先到,好在冇咩師兄,

即刻入房,放低袋,門鐘響起,小燕是也,入到嚟,我先抽下水解完甲再抽水,入去沖涼,先浪下口有得車,(睇我舊膠都知我只係尻星人),但見到愛美神飛彈我都忍唔住要玩下,跟住我話要坐洗籮櫈,就主動坐上嚟燕窩鮑磨我兩邊大脾,之後仲互相猴子偷桃,我見沖涼兼前顧後乾淨晒就準備推門出去,但俾小燕捉返轉頭話未做水簫喎~(主動做要加分!)

出到去抹乾身,我五阿哥上身,要小燕瞓上床,玩下食下對飛彈先,之後我要開始研究屁股,再嚟狗仔式研究燕窩鮑,邊食鮑仲有燕窩鮑汁送,研究左成十五分鐘以上都有,跟住到我瞓上床,小燕車埋嚟(我成口鮑魚味,覺得唔好意思,碰碰車好了),再大面積咁攻兩點(大面積,正),遊走落好兄弟度,口活時間,技術了得,見到個死淫樣唔多好口爆嘅我都掙扎緊要唔要口爆好,結果我要求69費事走火!!一路按摩個大PAT又一路食鮑,

跟住上套,一嚟我即刻要狗仔,一路轟一路望住旁邊塊巨大側鏡,見到好似有兩個自己同兩個巨尻咁,當堂充滿力量,加上個巨尻充滿彈性,再聽住依隻燕子慘叫(雖然我好鍾意動物),係我繼續不停加速衝刺同巨尻夾擊下,好兄弟終於都頂唔順戰死沙場......

然後我瞓落床要回下氣先,小燕失驚無神嚟個事後簫,我防不勝防好兄弟痺痺地無咩力嗌左聲饒命...

癱係張床休息陣,小燕就幫我按腳按大腿內側,跟住入去沖涼(今次竟然仲未響第一下電話喎?),沖沖下電話終於響第一下,沖完出去著返衫,吹下水,電話再響第二下,先送小燕出去,然後我再攞齊野走人

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測3中至尾,中長髮,眼大,健談又配合
身高:目測150-155
身材:有肉地有D腩,腹部又有個藝術品,今次係朵紅玫瑰,有前有後,心口兩舊肉彈+隱藏巨尻
返食:唔需多講肯定會啦!下次試下口爆都好,後會有期
其它:但我又想要試下其它姿勢;將重點放左係心口,但估妳唔到咁大PAT,WOW

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你們未必會有,你們有的我也不一定會有,
都係果句:人夾人啦~加油啦老友!!

>>>>>

出到去,俾完家用準備走人,但俾慧皇后捉住吹左陣水,
原來你地都打針了,佩服,我就死都唔打的了,
然後行去旺角繼續未了事,
今晚開幕戰,但半夜3點,聽朝要返早,SO,即係唔使睇...
唔覺唔覺又有幾個新目標,你地話點算好...?

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

心口兩舊肉有幾大

升級  0.16%

1萬