winning11

查看: 14883|回復: 4

[新浪漫] [adjust2020]【新浪漫】Amy (有圖)

升級  84.81%

二星會員

新浪漫 Amy (winning11圖片 嚴禁轉載)

[adjust2020]【新浪漫】Amy (有圖)
http://sn11.cc/thread-2178996-1-1.html
註:Amy 通常返 24Hours / 158cm

有圖有真相

睇報告見到Amy好多報告,而且好多都好正面,決定去試下,打電話去約左,準時到達,等左一陣Amy入泥,目測4頭至中,唔算肥,樣順眼,各自除衫,波大約B級真波,幾好揸手,無即尺,入去沖涼都係嗰啲,有水簫,簫技係大師級,出到去抹乾身我要求係床邊簫,Amy無黑面重話好呀,之後佢跪低就開始吹,好舒服,橫簫直簫樣樣有,之後我問可唔可撳佢個頭,Amy話可以,之後我一集手撳頭,一隻有揸波,嗰下真係好爽,大約玩左10分鐘倒,之後轉上床,我瞓低,Amy就繼續埋頭苦幹咁吹,之後Amy抬起我雙腳想做獨龍鑽,我stop左佢,因為琴日個肚有啲唔舒服,驚比佢鑽鑽下會忍唔住,無謂難為人,之後Amy繼續吹,我繼續撳佢頭,好快就比佢吹爆左,但琴日爆完得佢吐返啲精係我細佬到,佢話我好多精,我想好似AV咁叫佢啜返乾淨,但都係算了,之後各自沖涼走人,通常做完我都會要求自己沖

總括Amy係服務型,玩服務一流。
畀錢時見到有個囡囡幾靚女,問過後知道叫DoDo,下次試埋佢先

註:adjust2020-浪漫/翡翠/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金鑽/金豐/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  5.83%

三星會員

明明官方寫有即尺,但好似無師兄試過咁

升級  12.59%

6萬

2萬

金卡會員

多謝Amy報告  謝謝支持
【新浪漫】信箱2024~*信箱·請按這裡
【新浪漫】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【新浪漫】指壓報告~*報告·請按這裡
【新浪漫】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:電話 2667 2468 / 手機:9511 7446
招聘熱線:手機 5647 9249 黃小姐 (高薪包住宿)

升級  40%

一星會員

相頭點啊師兄

升級  89.92%

三星會員

即尺女,應可環保做

升級  96.67%

一星會員

支持