winning11

查看: 11067|回復: 12

[京 華] [Tk1997報告]【京華】挑戰你極限·May

升級  5.42%

三星會員

[Tk1997報告]【京華】挑戰你極限·May
http://sn11.cc/thread-2179720-1-1.html  

May:你等佐好耐啦?
Me:唔會,以為你未得。
May 入來一邊同我打召呼,一邊除衫,見佢連底底都除埋難道等佢幫我除?所以唔使5秒我自己都拔光佐自己。
May 有化妝,睇落似隔離師奶, 樣唔差, 身材都好好 (以C9的標準來講),對波唔會太大,但夠用。(其實我發覺佢趴住果陣, 佢都波的靚最吸引)
阿May 擺好張洗pat 櫈, 洗完就叫我坐上去,我就跟佢指示,放松個人任由佢魚肉,由尼刻開始,我的過山車的奇妙旅程正式開始。。。。
May 一邊蘭花手玩弄我鐵柱一邊品嚐我的提子, 一邊呻吟, 又突擊我菊門, 搞到我不由自主的打佐好多下冷震…此刻我的欲望不停爬升,忍唔住地去楂佢軟腍腍的波波,更加想將佢就地正法,可惜主導權係阿May道… 好難受。接著阿May又要求我背住佢坐,跟住就两團棉花係我背脊上下的摩擦,一只手就由我菊門滑到我細佬,之後就佢雙手齊下,一手搓我細佬,一手係我菊門外遊動,這一刻我比佢搞到我都忍唔住叫佐出來….加上佢佢的呻吟聲, 更加想爆…..
去到床邊, 我又問May佢想我趴響道或者瞓係備, 女主人就話: 你趴係道啦, 我要搞你後邊!我話:我菊花唔打算開苞,佢冇回應但就用佢兩團棉花似的乳房我背脊游走,接住就由背慢慢的錫到我小腿,舒服!跟著May有命令要我跪係到,佢又慢慢錫慢慢由菊花側邊,慢慢錫到蛋蛋,接著到我鐵柱,果一刻細佬係硬到呢… 感覺好正, 望住側鏡中的May, 佢對奶奶真係好靚… 令此刻又產生想強佢的念頭….
反身, May  要我錫佢奶奶, 我唯有尊從, 一邊錫一邊挑逗細嫩的鮑魚, 別一只手就不停的玩弄佢奶奶, 冇一陣感覺到鮑魚有水留了出來,仲想繼續攪果刻阿May就改變姿勢,由我服侍佢變成佢服侍我。佢由錫提子開始,慢慢移向我細佬,佢側身靠係我左肶,手口并用哋搞我細佬。之後又改成背向天,頭上下上下咁吞吐我細佬,之後又靠係我右肶,繼續用手加上佢溫柔的口玩弄我陽具,如斯反反復復都10 分鐘有多,好想爆,真係好想爆,但唔得,我一定要**夠佢,冇理由我一個人爽,我都要May 享受先得….
真係忍得好辛苦…. 感覺到佢動作放慢, 跟住就用紙巾抺干我細佬周圍的水, 終於可以抖一抖氣。
我期待的情節終於到來,上套,May 坐佐上來,我下半身跟隨佢的節奏擺動,雙手不停撫摸佢雙乳,我俩的動作越來越激烈,May的呻吟聲越來越大, 越來越大汗,感覺到May都差唔多啦, 如是者將佢按在床上, 加強攻勢, 佢舌頭忍不住的往我口中送,好似同我講緊: 我想要! 比我! 我要!
我再也忍不住, 百憶精華衝佐出來…

總括來講:
        - May 唔會用眼神, 表情挑逗你 (可能第一次見)
        - May 係會用佢的方法挑戰你的極限
        - May 雖則冇化妝,但都幾靚
        - 官方形容: 斯文高貴(係),晶瑩白滑body(唔太白),超級招呼(係)

相頭:8/10 約35+ (有保養)
身材:155
波路:B~C
腿型:細
周感:8/10 (有收音機)
配合:由佢發揮
返食:會

註:Tk1997報告-京華/多港/金帝/金豐/金田/鳳城
Superadmin

升級  76.67%

一星會員

專業啲好無 上面寫有化妝 下面就話無化妝

升級  5.42%

三星會員

20191218 發表於 2021-7-21 07:43
專業啲好無 上面寫有化妝 下面就話無化妝

唔好意思,我打錯,倉頡碼大月之後要選2號…我㩒錯佐。admin可否幫我改吓

升級  11.85%

二星會員

我見嗰個同師兄見嗰個分別咁大嘅?

升級  5.42%

三星會員

第一次 發表於 2021-7-21 09:26

C兄, 可能年紀的差別, 你可接受的程度可能同我唔同

升級  90%

一星會員

睇D師兄報告,寫到天花龍鳳,去到試又另一回事。

升級  79%

三星會員

好心就寫得寫實少少la

升級  5.42%

三星會員

收到眾C兄的評論,我下次會儘量寫得好啲。多謝

升級  41.48%

二星會員

第一次 發表於 2021-7-21 09:26

師兄:形容一下

升級  95%

三星會員

Tk1997 發表於 2021-7-21 13:33
收到眾C兄的評論,我下次會儘量寫得好啲。多謝

超人兄你以經寫得好好了,可能你係變咗超人入去先有如此招呼呢?我地係地球人所以冇咁好服務

升級  66.67%

一星會員

掂啊,強烈地想谷爆佢,來個淫賤之旅

升級  5.42%

三星會員

chengwingkeung 發表於 2021-7-21 18:10
超人兄你以經寫得好好了,可能你係變咗超人入去先有如此招呼呢?我地係地球人所以冇咁好服務 ...

強哥, 好多時搵食真係要睇彩數.
我之前去開甘瘋, 食厭佐, 加上睇得報告多, 所以尼幾個月都周圍試唔同的囡囡.

試過阿Sa, 樣係唔錯, 但服務就唔得, 一心就係要吹爆你, 結果我都係自己打風機玩事, 由入門口到出去只係30分鐘.

另外一件就係咖啡, 第一次都係半個鐘出門口, 第日再去嗰個場, 上去輪牌, 結果輸到佢, 因為冇乜可選, 就比佢入房, 結果嗰次佢超有水準, 搞到我返食多两次.

我本身就唔鍾意寫D負評, 或者年紀 (比如40+), 試佐唔鍾意就當買個經歷,始終佢哋都係搵食姐.

希望你都搵到好嘢食, 同大家分享.

升級  12.22%

二星會員

相刪無佢啲相1

升級  11.85%

二星會員

我見嗰個相頭最多5分,