winning11

查看: 9577|回復: 6

[京 華] [wingchow888888]【京華】早晨2Q·水晶 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

京華 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【京華】早晨2Q·水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2180044-1-1.html
註:水晶 通常返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

一早起身睇奧運,心情興奮瞓唔着,於是決定去京華食個早餐。打電話預約左水晶,最重要見到囡囡之前評價不錯,決心親身一試。

準時入閘,第一眼見到水晶,已經肯定囡囡係同場中樣子最標青的一個,被美貌吸引,詢問可否做2Q,水晶示意OK,然後各自解甲,水晶立刻即尺,嘩,爽到,期間水晶一邊吹,一邊望住我表情,個種又投入又誘惑嘅眼神,值得加分,吹功上乘,吹左差不多5分鐘到,可能水晶都感覺到我快頂唔順,立即幫我上套,然後男上插入,肚仔有公仔,但係個場太暗睇唔清楚,大約抽插左百多下,喺水晶嘅呻呤,大叫舒服下,第一Q傾射而出。

之後一齊去沖涼,呢一個部份水晶都好細心,上上下下連耳仔都幫我洗得乾乾淨淨,沖完涼之後,出嚟趴係床上面等享受,仲叫水晶着返對薄黑絲(至鍾意京華有免費黑絲服務),上到床,水晶先用佢嘅舌頭將我全身每一吋有肉嘅地方瀬得乾乾淨淨,手,耳,腳,毒龍嘅時候一啲都唔馬虎,又奶又啜真係超級享受。擰轉身水晶再幫我細佬做個口水浴,雖然剛才已經射左一Q,但係佢嘅神般口技已經想令我嚟第二Q,征戰沙場咁耐未試過有咁嘅感覺。在山洪暴發之前,水晶終於停下,話要睇我表演!如此挑釁,真係令人難頂,撕開絲襪,上套再男上,最後狗仔抽插完事,可能時間用長左,要到第二下響鐘先出。攪到水晶連涼都沖唔切,有d抱歉,今次真係用盡每一秒三舊幾水,有樣,有服務,有黑絲,有2Q,飽到......

總結:囡囡細心有禮,完全肯配合,返食首選。雖然身材有瑕疵,但係服務真係令人印象深刻,意猶未盡。

註:wingchow888888-京華/怡春/金田/來閣/金豐/春秋/雲來/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.25%

三星會員

真奇怪,C兄寫得甘好,無人回應? 2Q要行真的有很多因素,不是次次得,囡囡無黑面全程配合C兄食到好野,我都要入名單,下個試下

升級  40%

一星會員

睇來唔錯

升級  60%

一星會員

雖然身材有瑕疵》》》 咩事??

升級  20.25%

三星會員

C兄可能說有公仔,可接受,囡囡是服務形真不了

升級  33.33%

一星會員

2Q  不是個個都行呢