winning11

查看: 6246|回復: 7

[指壓專題] 【首次經驗】指壓專題

升級  2.22%

二星會員

不如分享下第一次去指壓嘅經驗,我有疑似第一次同實際第一次

疑似第一次:
6-7年前同個fd去新填地街買d野,講起成日對d粉紅色招牌好好奇唔知係點玩,結果膽粗粗兩條友求其係新填地街衝左去,我無留意叫咩名同埋係咪指壓,一去到就有男人衝出嚟問係到入去玩,跟住就帶左我地各自一間房,條女入嚟印象中唔錯,樣ok,30中到40到,身材正,瘦得嚟有靚波果d,口爆一Q,跟住做多Q,我出嚟睇返個fd果件都係30中到40以下到,間野名同地址都唔記得,淨係記得大約朗豪後面

之後開始搵下咩係指壓,果陣唔記得係睇左香討成人版定8台討論區,就去咗美妙,上到去又係一樣有個男人衝出嚟帶房,帶左個矮矮地,普通肥肥地嘅四眼C9,自稱咪咪,一嚟就幾淫下,即刻攬住我係咁車,之後沖涼無咩特別,跟住開始時幾淫下又話要吞精咁,口爆左一次,不過佢都係吐返出嚟,跟住又叫我奶佢西,但我一摸好濕又油油地咁,唔知水定KY唔敢奶,之後都係普通上套做,都算幾痴女下幾好玩,以為指壓全部女都係咁,結果去多幾次發覺都幾參次,但唯一比普遍一樓一好

升級  95.25%

三星會員

小弟嘅第一次,好似係去咗間叫「金上海」嘅地方,印象中係砵蘭街。當時嗰度係無獨立嘅浴室,係要去一個類似公眾浴室,有其他男人一齊沖。沖完後就自己入返自己間房,然後就有條女入嚟,幫你係咁易揼幾下骨,然後就搞嘢。不過已經係廿年前嘅事,所以已經唔記得囡囡嘅號碼或名字。

升級  44.07%

二星會員

第一次應該係30多年前嘅花園街,果時叫日式指壓,無凉冲無床,床內日式榻榻米,囡囡嚟到揼幾下就開波,環境黑掹掹好唔享受,之後一直玩桑拿直至两年前心癢癢試咗戰國,覺得唔同咗好多,可以舒舒服服3味性价比高。

升級  5.56%

二星會員

全香港有幾多間指壓

升級  1.11%

二星會員

今年我先開始轉戰指壓,以前去深仔嘅一仔居多,但近年一仔無論服務/身材/價錢都越嚟越差
第一次上咗京華,口爆、深度毒龍,好服侍2q落樓
第二次上咗春秋,口爆、毒龍係冇嘅,只得碰碰車1q落樓

指壓服務都真係可以好參次

升級  3.5%

三星會員

十幾年前我未試過行後門聽講指壓有啲囡囡比行後門,於是衝上金鑽講明要入囡囡後門,之後就愛上了指壓!

升級  10.37%

二星會員

見報告有後生樣靚陀地,咪book下,經過走朗見到幾個大媽怪獸,心諗賴嘢,好彩嚟個五觀算正常陀北,都算有服務,無跌錢,但如果係141肯定唔會落閘

升級  2.22%

二星會員

av141 發表於 2021-8-30 19:28
見報告有後生樣靚陀地,咪book下,經過走朗見到幾個大媽怪獸,心諗賴嘢,好彩嚟個五觀算正常陀北,都算有服 ...

的確係指壓d囡嘅質素有時都幾極端,廿幾歲後生女又有,40,50大媽又有,有次去指壓要等房,係出面坐,見到幾件女個樣真係嚇死,有d聽到叫咩名就以後都唔使book,防止食錯怪獸