winning11

查看: 5357|回復: 3

[龍濤閣] [四眼基報告]【龍濤閣】連食兩晚·11號

升級  66%

三星會員

佐敦龍濤閣,新龍濤閣,龍濤閣....都係講緊同一間場
形式同舊場都係一樣
價錢都差唔多星期日紅日假日夜晚9點有得減
以前都係去慣啦旺角嗰間但今次要投訴

唔係投訴女唔係投訴locker或任何人
唔係投訴食物而係投訴休息室唔夠位坐
之前歐洲國家盃到奧運即係夜晚又好下畫傍晚都好
經常都唔夠位坐可能大家兄弟都鍾意睇波同運動又坐得耐
又旺喎雖然地方都夠大十幾張梳化但都坐滿
唯有坐另一邊偏廳囉或者早入房囉好彩房都有電視睇

要讚番係多咗嘢食基本粉麵飯點心湯生果
呢輪多咗餃子雞翼豬扒成間車仔麵檔咁而且都幾好食
即叫即整唔似有啲場隻蛋都煎定入雪櫃客人叫先微波爐叮
要讚番當然係女啦已連續兩晚搵11號
斯文OL款幾純情行步路都婀娜多姿條腰對腳都好靚
半高的高踭鞋行路發出的聲好正佢個樣又索索哋對波又靚靚哋
骨技又進步咗時間掌握好咗力又進步咗服務就愈嚟愈放
全身任檢查可探最深入位置前奏又做足rpp手勢同樣進步
食嘢又食得好滋味相當體貼型

結果忍唔住係連續兩晚都係佢入房囉

升級  44.07%

二星會員

連續两晚囡囡有冇派彩蛋俾C兄?

升級  0%

二星會員

呵呵.......師兄彈藥充裕

升級  66%

三星會員

relax1234 發表於 2021-8-23 10:52
連續两晚囡囡有冇派彩蛋俾C兄?

當然有驚喜......