winning11

查看: 7483|回復: 8

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】服務+技術型·小燕子 (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

鳳城 小燕子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kam1971報告]【鳳城】服務+技術型·小燕子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2182198-1-1.html
註:小燕子 通常返 17:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

趁今日晏晝得閒有時間,即刻搵荃荃幫我預約心水囡囡,娟娟、丹丹都已full,小尤就例假,即刻點名未試過又想試好耐嘅小燕子,幸運地又有時間,即落order,準時上到去,話咁快小燕子就入房報到,準備開戰。

年齡:三十中
樣貌:7/10,淡妝、幾靚女人妻Feel,我杯茶
身材:高度估計155cm左右,細粒,手幼腳瘦、背簿走肥,少腩瘦底,波波不大,吸手,估計33B-C之間,深紅色細暈小長lin頭,pat pat算細、唔豐滿,皮膚白淨。

過程:先行幫小弟解甲,又烏低身幫我除鞋,睇到小燕子條乳溝,即刻有火,掛好衣物後,埋身再捽兩下小弟枝棍頭,跟手先自行解甲再一齊入沖涼房,侍浴過程清洗細心,中間例行服務前後body、波波夾腸、大脾pat pat同鮑魚輪流磨棍,臨尾玩咗幾下水中簫,我提議乾身上床再玩,唔知點解,對住小燕子就好想得到佢每一項服務,囡囡問到,就欣然答應享用毒龍服務,小燕子條脷幾尖細但又厚肉,鑽落去真係幾舒服,鑽鑽吓又間中會奶吓同含實枝棍身、棍頭,試過見好就叫囡囡收,轉正面服務,囡囡先奶兩邊大脾內側,再奶波子同硬棍,囡囡時直時橫,時深含、時喺鳩頭打圈轉住奶,真係好無齒好無齒好無齒,舒服到不得之了,再轉半跪半坐喺床上嘅姿勢同我品簫,小弟當然唔放過機會,雙手輪住揸兩邊波同捽lin頭,有時又申手輕輕愛撫燕巢,玩咗一輪,示意小燕子嚟個69互嘆,聽到小燕子擔棍擔到一時低聲呻吟、一時又大大聲嘅雪雪聲,我都加倍落力,使出大脷奶西功食到jap jap聲之餘,再混雜細細聲嘅吹口琴音色,大家都好努力演奏自己嘅首本名曲,囡囡直頭high到叫出聲,心諗都應該開始正場,帶好套小燕子好唔客氣主動先騎著我展開攻勢,放散晒頭髮落膊頭,向我狂嘢咁上下猛插,俾佢坐咗陣,叫佢換對望坐姿,小燕子話要騎多陣先,終於轉咗對望姿勢,大車住揸波波玩吓lin頭,小燕子下身仍不停用小妹妹夾棍前後磨搖,跟著再轉男上,我又吓波波含吓lin頭,攪到囡囡粒的充晒血,又彈又好啜,再揸吓波,龍舟掛鼓、M腳抽插,囡囡又攬實我、我lin,又同我車吓,再用兩腳夾我背,我都忍唔住決定要爆,再抽插幾十吓,喺囡囡流晒西水嘅西窿入面,隔住袋袋咁爆晒出嚟,小燕子再用暖暖嘅淫穴夾我一陣先等我慢慢拔出寶劍,再細心清潔入房沖涼,大功告成,多謝收睇報告。

總括小燕子樣靚、身材平均,好服務,未試過嘅值得試,值得返食。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

VIP五星會員

VIP會員2023

齋睇報告都硬

升級  86.67%

一星會員

寫得咁好,搵日試吓

升級  28.15%

二星會員

描述細緻同咸故一樣,舉槍致敬

VIP五星會員

VIP會員2023

super42 發表於 2021-9-2 12:33
描述細緻同咸故一樣,舉槍致敬

唔敢當唔敢當

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  53.33%

一星會員

好似幾好咁喎.

1萬

前客戶代理員

多謝支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

1萬

前客戶代理員

多謝支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506