winning11

查看: 4502|回復: 3

[金碧泉] [只愛阿嬌報告]【金碧泉】勁似真情張慧儀·09號

升級  51.83%

三星會員

呢輪好以變左明星場,有bros形容55係陳茵媺葉子楣嚟姿混合版
我都遇到個超掂的9號,出面介紹係新女,本來諗住一試無妨但飲完半支力多入房見到9號仔係嘩嘩嘩咗一聲當然係細細聲而且戴住口罩,反而當然係O嘴,個款超掂直長頭髮好飄逸風情萬種野性型,最初感覺覺得佢又係吳家麗款但望真啲我覺得佢似真情版的張慧儀....

即係其實都係嗰種款.姣姣哋超野性勁有女人味,當然我講係真情版的張慧儀即係25年前左右,查一查張慧儀原來當年拍真情只係25歲初出道,簡直索到爆我都曾經J過佢啦細佬仔時,幸好係幾年前大台套M Club張慧儀係最無走樣的一個,比起陳慧珊,袁潔瑩,葉韻儀甚至仙氣李若彤,張慧儀係無走樣,證明當初無J錯佢...

見到9號仔係諗起張慧儀,樣似身形似高度似髮型都似,82界梳晒一邊.皮膚彈手滑溜腳靚半肥瘦又偏向唔肥嗰種,正.短裙恤衫初初睇唔晒佢上圍但都感受到有種爆衫感覺,隔衫目測有34C以上,咁初初都揼下先啦,去骨場目的都係先揼,9號仔新得嚟有心機有力位尚可以,仍有進步空間的,不過態度幾好自己都話會認真學,要讚

招呼無敵啦,手掃勻全身似唧但又溫柔,快動作時又全身慶晒痕晒,轉身唔見咗件恤衫條罅好深成個位好圓好好肉地好肉質好軟熟,留一線空間俾我,係佢示意我幫佢解埋最後一道防線,呢下動作好調情囉,跟住就body,感覺仍然超正另外同我之前目測佢size都係差唔多不過應該升一級為34D,真波貨真價實,body完就食甜品餐,然後女上打頭牌,樣掂身材掂加埋把靚髮,好快已經頂唔順忍唔到,可能係佢前奏好激,又或者9號呢位對手太勁,比平時早咗派彩不過第一次交手9號張慧儀都唔知我平時咩狀態,但超級難忘,而家寫report都有啲硬添,真係隨時都可以起撈去金碧泉再揼過9號

實在太正金碧泉9號,今次report長了點.感謝閱讀,有好嘢再分享,或者下次再搵金碧泉9號會發現佢其他優點.

如果係年輕巴打未睇過真情可以睇下,彩瑤呢個角色張慧儀,即係我都四十幾啦..否則中學睇真情都忍唔住要J張慧儀,而家唔使J啦

升級  42.12%

四星級會員

搵呢位9號仔入房....

咁我咪變咗真情阿海....
我來自冥界...

升級  42.12%

四星級會員

張慧儀正吖當年....
M Club套劇係佢同袁潔瑩無走樣

肥菜葉韻儀變肥
李麗珍無以前咁靚
陳慧珊又走樣
我來自冥界...

升級  83.33%

一星會員

自己後生仔年代見到張慧儀都sexy,J 過不少,今次可以搵個A貨出翻夠本先

升級  0.42%

三星會員

濃妝大媽,口水多過浪花!
按摩又唔掂,按一個鐘後走人。
掌櫃入來,話網上啲嘢唔好信,換個師傅畀我,但我已經心靈受創,無有食慾矣!