winning11

查看: 7607|回復: 3

[金帝苑] [謝生報告]【金帝苑】做足50分鐘唔會DM·加加

升級  2.25%

三星會員

[謝生報告]【金帝苑】做足50分鐘唔會DM·加加
http://sn11.cc/thread-2182685-1-2.html

囡囡: 加加

官方描述:白淨後生、嬌小玲瓏、走肥吸手波、超強招呼

年齡: 我估三中近尾,大約150高

相頭: 有少化妝、樣順眼C9、中規中矩

身材: 波係佢嘅弱項, AA級,都有少少可玩下,Lin 頭幾長

侍浴: 基本上有做多冇做少,有漱口水浪口

毒龍: (因小弟不好)所以Skip左

簫技: 慢簫舒服無齒感

埋牙: 一入嚟互相除衫跟手就攻擊我兩點,我條褲都未除晒佢已經吹緊,
即尺大約5分鐘我話去室洗白白先,浴室做齊晒磨棍body,跟手又不停吹,
我話企喺度有啲攰不如出去再玩,其實心諗緊其他師兄話經常要2Q所以驚唔夠時間回氣,
我唔做背不過有玩狗仔簫,玩咗一陣瞓番喺度做大野,吹到差唔多上套女上俾佢騎爆,
除套事後簫,啜到一滴都冇,一齊食支煙傾吓計,煙仔食到一半佢又開始吹,
又比佢吹硬咗,我話第2Q狗仔式,佢個妹妹好得意,狗仔式好容易夾甩套,可能我細條,
佢不時會用手檢查套有冇甩,感覺幾搞笑,不停插到第一下電話響我話不如算,
但囡囡叫我唔好停繼續插死佢啦,真係插到第二下電話響先出到,又再一次事後簫,我話唔好意思,
因為過晒鐘,囡囡話唔緊要最緊要舒服,佢話唔出埋的話我會好唔舒服,服務真係要比100分佢!

事後簫: 有!啜到你頂唔順叫停

返食指數: 鍾意不停有人含住支棍嘅就100%要返食、
不過小弟玩咁耐重不返食!

題外話!而家出份報告得幾分!已經冇乜意欲寫報告!
不過囡囡咁勤力令我覺得應該為佢出份報告!

註:謝生報告-金帝/金豐/春秋/雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子
Superadmin

升級  47.04%

二星會員

易唔易考車牌?

升級  2.25%

三星會員

唔使考!浪完口自動車

升級  17.41%

二星會員

支持師兄繼續寫真實報告