winning11

查看: 5355|回復: 5

[金碧泉] [冥界骨友報告]【金碧泉】又有驚喜·06號

升級  42.12%

四星級會員

唔敢扮大佬我又唔係裝作識途老馬
有時做過啲bg比較差例如新興八樓逢萊島我都費事講過程
免得影響人哋女仔搵食隱惡揚善啫

呢輪大家講金碧泉講到咁熱鬧其實我都大部分做過了
連最新的6號同9號,55,68都有
因為聽經理講一次來了6同9號咁我先做9到擒日終於成就解鎖
試勻晒全場啲女

我公司喺正呢頭附近以前去金碧泉或舊龍濤閣所以呢兩間去得密
而家龍濤閣搬左去佐敦咁金碧泉就去得再多啲
新興大廈就唔制了
所以金碧泉全場啲女都做過晒簡評下先

8仔大波好服侍揼得
9仔超新女姣菜一碟野性戰鬥格但又幾後生
55換了新人短髮青爽上圍36必有,波movement爽到標眼水
68另一超巨咪女又係波地強人隨時走火
33純天然靚女細心型
38文青型似唔似以前新興閣60見人見智不過好服侍又揼得
78有師兄話佢似林穎彤Bella個人覺塊面有啲Baby fat但我反而覺得佢似崔嘉寶,即係許志安所謂第一條女,證明我都年紀不輕
92後生靚女又係服侍細心同年紀不成正比以為佢係後生保守但後生得來佢好玩得

另一新女係6號,略高身材女仔之中,大概有163-165cm,其實高矮無乜所謂最重要係啱比例勻勻循循就得,雖然而家有師兄鍾意鄺潔楹呢種哈比人身形.....我就未必太接受一次半次無所謂,其實有啲日本av妹都係得14X厘米唔夠一米半但攝影角度可以避到,真人喺骨場遇到太矮高佢成個頭又好似唔知點咁

如果一米七高過我又誇張左啲,一次半次都何以,但好似要誇過佢對腳又唔知點.整體係適中身形適中高度就最好囉對我嚟講.6仔稍高對波稍大未至於68或55嗰種波霸但都凸凸哋

骨技得得哋有力都準都係要讚呢間啲女個個識揼就算新女都識.6仔招呼就大路型首先都係rpp再body然後音樂堂不過樣樣都係好仔細加細心,唔係掃兩掃磨兩嘢唱兩句就next,每個動作都慢火煮食慢功夫,俾我好姿觸電感覺.開波就6仔在上小弟在下又係自動式推進,其中有幾下動作最難忘就係佢一邊搖一邊撳住我兩邊手同時食我一邊麥提沙,唔郁得但兩三種享受,真係幾cher幾狂野搶韁型,有啲估佢唔到,

咁落力我都對佢好啲,出多啲力回饋佢,6仔愈大聲我自然起勁啲,不過我能力有限或者佢前段太勁,我只能回饋多佢8-10分鐘左右最後都係派體內彩.
完事清潔佢洗完返來摙多幾嘢,我就都摙佢幾嘢過埋最後手癮,就走人了..

再喺金碧泉食到好嘢會再分享..

大家遇到好嘢請多留言或開新post,而家啲人話識睇就係睇留言,大家多多分享

我來自冥界...

升級  36.32%

四星級會員

will try some of bone girls

升級  86.67%

一星會員

師兄好詳細報告

升級  60.04%

四星級會員

好詳盡的報告
好有用,user friendly的

升級  42.12%