winning11

查看: 11284|回復: 2

[佐 敦] [野猴報告] 佐敦·福樂3樓B7室前骨場紅牌-GiGi

升級  1.52%

四星級會員

學下其他巴打講下先或者叫借分享
就係希望有個題目係叫骨妹關注組
講下骨妹離開咗一間去咗邊間?又或者轉做USB
咁就可以方便我哋搵女食
當然咁要花好多時間

呢次係巧遇上到佐敦的帝都知道呢個bg無做
但又俾我攞到佢電話係某bg俾我又知佢近近哋原來去咗福樂做usb
就約佢見佢話大概記得我係邊個
咁福樂都耐無去因為都係鍾意去骨場多
3樓即係行兩層樓梯B7室好易搵
企喺門口撳鐘佢反咗牌因為俾我book咗
擒日12:30佢啱啱返工即係是日頭啖湯

舊相好佢見到我即刻記起我係乜水
而佢當然都仲係咁正
無話似邊個女明星但就keep住仲係咁順眼
把聲仲係咁嬌嗲似台灣女仔嗰種嗲嗰種嬌
身形仲維持仲係咁窈窕長腿全走肥
價錢都唔使問已經入閘熱熱哋有汗味都係先沖涼
費事俾阿女聞到我啲男人味就煞風景了
沖涼嬲住毛巾就出去瞓上床抖抖先仲有支裝嘢飲添
咁就坐下抖順條氣食支煙傾下偈渣下波先
佢話無做骨場幾個月轉咗做usb
收費係$400做60分鐘加hj加多舊就有埋body當然都可以全套
其實做乜都無所謂反正搵呢位GiGi都係求揼多
用手用口用心口或者搞埋又真係隨意

抖完就轉身俾佢揼又同以前一樣咁揼得
無話熟熟哋就唔同手法
手指撳手掌壓落嚟又有企上踩背
問我使唔使推油我諗咗陣都係唔好了
腳踩都夠舒服鬆了加上自己唔想洗
我話都係做body餐佢話ok無所謂
就開始同我搲patpat仍然同之前一樣都係超神級手勢
腰對落全部位都超細心用手指掃
GiGi係嗰種走肥手指小腿幼嗰種
啲手指最啱穿梭我兩隻腳全部部位
重點當然係瑯瑯部位
密密麻麻的神經線加我啲毛都無阻佢十隻纖幼手指掃落嚟
感覺勁high痺晒痕晒好快就變硬晒

轉身就歎佢兩塊波餅套餐
尖的部位磨又有放有波罅夾又有
跟住又磨我對腳磨心口又洗我面
簡直係波餅盛宴一樣乜都食晒
最後就落油同我打出來感覺係噴咗好大堆出嚟
個身係鬆咗細佬又食飽咗
放低五舊然後沖涼飲埋嗰半支綠茶又食多支煙吹多陣水就走人

You will never walk alone. Liverpool is the best.

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

師兄有冇預約電話呀