winning11

查看: 9887|回復: 9

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】不能錯過·麗盈

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【鳳城】不能錯過·麗盈
http://sn11.cc/thread-2183260-1-1.html

今日中午搵鐘房荃荃約囡囡,問今日目標小尤或者麗盈有冇返,小尤冇返,麗盈就冇位,失望之際,荃荃突然話麗盈晏晝仲有唯一一個位,落order預留,真係死好命,準時上到去,立即安排入去麗盈專房,房間間格啱我水,冇頂腳,麗盈轉頭入埋嚟,笑容滿面,好客氣咁問我食唔食檯面柚青葡堤子?仲要話餵我食,我話唔食,囡囡就笑淫淫話咁食佢嗰兩粒好唔好?呢兩粒我就梗係say yes啦!

樣貌:6/10,淡妝順眼
年齡:40中
身材:估計身高160cm,目測大約波波34C左右,中暈中的,色澤深紅,lin頭幾好啜,彈手好揸,囡囡唔算白淨但皮膚幾滑。
過程:大家各自解甲,囡囡拖住我入沖涼房,稍事清潔小弟兩點,開始lin,另一隻手就幫我用梘液沖洗支小鋼炮,邊洗邊chock,當然硬晒,沖走梘液後就直接跪低幫我水簫,麗盈個食相都幾淫下,奶勻全支棍身、棍頭、袋底,又玩冰火,吹咗幾分鐘,起身幫我搽梘液做前body,主動送住車做,我就當然揸下麗盈對又彈手又滑嘅大波波,車咗陣,囡囡轉身屁股磨棍,再轉妹妹磨棍,搞到慶恰恰,麗盈間中又嗲聲幾吓,幾好Feel,跟住乾身上床再玩。囡囡溫柔中帶點強硬叫我趴低,我唯有聽命,跟著就開始做背同毒龍,其實我唔太好,但當刻半推半就就俾咗佢做,鑽得都幾舒服,中間又用手撚吓支火砲,又奶棍身同棍頭,做完後面就叫我轉身,先請我食大波餅,大力壓逼我奶堤子奶波皮,當然雙手都要摷吓麗盈西窿同揸波,又輕輕摸吓佢滑滑嘅屁股,我嘆夠就到佢食雪條,麗盈把口真係好掂,無齒感就梗,仲要有埋深喉,深喉嘅時候再用條脷輕輕震住咁吞吐,每次感覺到佢咀唇頂到我小腹,條脷就會奶奶兩粒波子,吹功真係我試過嘅頭幾名,吹咗足足有10分鐘,再輕跪上我大髀用鮑魚磨我支棍一輪,等西窿標吓水先再上套,於是囡囡就用招好似日本妹坐喺地嘅方法,雙腿向後放喺我對腳騎住我俾我插入佢個西窿,玩咗陣,囡囡伏低身攬住我車,下身就上上下下咁出出入入,玩咗陣我就坐起身,打住車輪揸波波,囡囡就自動前後搖住插,俾佢主動咁耐,我叫麗盈瞓低改男上,囡囡瞓低就擘開成一字腳俾我插入,一路插就一路大車,再抬起一隻腳邊旋轉邊插入,中段又小到啪啪聲,囡囡大叫,叫我插爆佢個西,大力d,喺勁衝幾百下後嚟個大爆發,攬咗一陣先再掹出嚟,除套清潔,麗盈又再幫我事後簫,食咗成分幾兩分鐘先放口,再去淨身。

麗盈的確係技術同態度都好正,特別食雪條嗰吓,會不斷發出骨碌骨碌同雪雪聲,口腔溫度又保持熱熱地,特別俾佢吹得有Feel,加上又係淫底囡囡,又會講吓淫話,返食必選,佢話今日第一日返返工,叫我多d搵佢小西,呢層梗係冇問題,未食過嘅師兄一定要試。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  51.11%

二星會員

秒full 紅牌樣貌得6分

VIP五星會員

VIP會員2023

師兄唔使太執著樣貌嗰一、兩分,各花入各眼,可能小弟一時手緊,但麗盈的確全面性高質,秒full係因為整體高度好評,師兄見諒。

升級  78.52%

二星會員

Noah2020 發表於 2021-9-15 21:22
秒full 紅牌樣貌得6分

麗盈不是食相頭,是食服務的

升級  51.85%

二星會員

咦,佢好似冇見好一段時間喎,返咗嚟?

升級  1.11%

二星會員

wing0122 發表於 2021-9-16 00:54
咦,佢好似冇見好一段時間喎,返咗嚟?

係呀,今日

升級  76.67%

一星會員

試過啦師兄吹到好大呀

VIP五星會員

VIP會員2023

Ttsang 發表於 2021-9-16 09:28
試過啦師兄吹到好大呀

期望師兄分享下經驗

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  86.67%

一星會員

經常FUll 女差極有限

升級  70%

一星會員

但佢full得咁緊要 應該唔會差得去邊