winning11

查看: 17805|回復: 8

[旺 角] [Gogoduckchi] 旺角·再闖八珍勇者塔熟女-福妹

升級  0.74%

二星會員

自從有次係八珍高層搵熟女 , 中左次大伏之後 , 喜好熟女嘅小弟都驚左一段時間 , 唔敢再上去。
不過最近睇啲廣告 , 又碌到有個叫福妹好似好抵玩咁 , 又膽粗粗搏一搏。

上到去禁完鐘其實都戰戰兢兢 , 等左一陣開門

相頭: 4.5/10
樣嚟講 , 其實就大陸大媽樣 , 有化啲妝嘅都 , 眼線長長 胭脂粉粉咁款 , 比想像中爭少少 , 如果難聽啲講 有少少似靈長類。不過照入 , 當食服務。。

身材: 5/10
身材尚算中規中矩 , 解甲後小腩小波 , 我諗38C咁上下 , 皮膚不太光滑 略帶粗糙 ; 如果難聽啲講句 可能係花師奶果種感覺。

服務: 6/10
服務嚟講都算係咁 , 有簡單侍浴有洗後面 , 冇水簫 不過沖涼個環境都唔適宜做水簫 , 所以冇期待。
嚟到主菜 , 冇做3點 , 單吹細佬 , 有按摩袋底調戲細佬頭頂等等前戲 , 之後先吹奏一番 , 論吹功嘅話 , 好老實講都係一般 不是無齒感所以算係咁。
吹左都大概2,3個字 , 之後問一聲過唔過袋 ,小弟本住安全至上 , 當然係落袋女上 , 大概女上咗1分鐘 就主動叫男上 。。 原來服務好只限於吹奏 , 然後都係例牌 揸實對奶插一陣 完成派彩。
完事後要自己洗 ... 可惜可惜

家用3魚落樓 , 3魚嚟講冇跌錢 ,
返食指數: 4/10 應該窮果排先會再慎重考慮下翻唔返食。

冇考車牌。謝謝收看

升級  73.33%

一星會員

38C 都叫小波?

升級  60%

一星會員

有中出?

升級  40%

一星會員

PASS

升級  66.67%

一星會員

去指壓大把熟女你玩,服務一定好過一仔多多聲!中伏機會少很多!

升級  60%

一星會員

Try 碧琪 before? any comments

升級  2.96%

二星會員

Rayliu1987 發表於 2021-12-31 00:22
Try 碧琪 before? any comments

碧琪 有 環吹 69 感覺幾好
我有定期食用

升級  33.33%

一星會員

去一仔玩熟女,中伏機會多,指壓服務一定好多多聲

升級  43.33%

一星會員

果度好多媽媽級 好難有樣貌良好嘅囡