winning11

查看: 7710|回復: 3

[桃源水療] [奶four老泥阿]【桃源水療】桐桐

升級  39%

三星會員

平嘢有好嘢...少少時間都要揼完先返元朗...近十零年元朗係多咗嘢玩...以前大家都要出油尖旺或者荃灣...而家都有晒1樓1有銀湖有足仔...不過仲災難過深水埗...所以而家堅持都係放工揼完先返屋企

自己住元朗都唔撐自己友...都係出面揼好過...情況未改變都係出面揼...今次呢位桐桐足仔妹...長沙灣桃源...青山道近元州村...唐樓行兩層...樓梯乾淨夠光...撳個鐘仔入場...

見有三張按摩椅...又發現多裝修多咗間房...可能係多客要整多間房出嚟...有客按緊腳有女玩緊手機...有房閂咗門又聽到有人聲...即係有師兄揼緊溫緊女^^^

係...發現多間房即係嚟過幾次啦...晴晴做過當然good...菲菲都係揼得後生...今次做桐桐...記得上次睇師兄report話佢鍾意黑絲魚網look...今次都係黑絲疏格少少...都係高踭鞋...正...樣又得年紀不大...難得佢得閒就搵佢...直入房唔按腳...

有齊毛巾拖鞋藍色紙底褲...有洗頭水護髮素...沐浴露兩支...暖水夠力冷氣唔使大...low cool夠了...沖五分鐘著紙底褲抹好身上床桐桐轉頭就入嚟揼

佢移好張床先...方便陣間踩背喎...開波手力超強...開背已經Feel到佢好有心機好夠力...背完就到腰...又到籮油位到大髀小腿...好揼得...要讚...

企上嚟踩背...一樣夠力...落來推油就搞到我熱熱哋想冷氣大番啲...不過都係唔好喇免得冷親始終除晒衫...

熱毛巾抹背抹腳佢就用大髀托起我兩隻腳伸手入嚟尋寶...兩隻手漫遊全身...即時變得涼晒...又痕晒...愈捽愈入肉到位...幾乎曝添...忍得住算好彩唔好失禮人...rpp手勢真係超掂...轉過來桐桐坐近方便我伸手埋去...佢就慢慢同我升空...幾分鐘就派彩...有啲仲飛咗過去浴室玻璃門度添^^^

濕紙巾同我清潔就同我蓋番毛巾佢出去洗手...我小休一輪佢又返嚟揼多陣到夠鐘就拎另一條毛巾俾我沖涼...

放低四舊半另自己醒佢五草tips...抵俾桐桐佢嘅...報告完畢

拉科魯尼亞升回甲組~~~

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  57.41%

二星會員

下次要試試,,,

升級  56.67%

一星會員

搵日試試