winning11

查看: 5120|回復: 3

[怡春苑] [pRanger169]【怡春苑】小龍女

升級  57.41%

二星會員

[pRanger169]【怡春苑】小龍女
http://sn11.cc/thread-2187484-1-1.html

舊名新女一試·小龍女

試咗依個囡囡一排, 補返個report先.

以前怡記都有個囡囡藝名叫"小龍女", 細細粒走肥大波GFF樣順眼以上, 疫情之後就無左影, 當日一見到"小龍女"依個名, 鐘房嘅形容又同以前果位囡囡好似, 帶住無限幻想就打左上去book.

一開門, 當然唔係以前果個"小龍女"啦,依個囡囡樣順眼, 波波幾好揸手, 有少少腩, 燈較暗左lin睇唔到pink唔pink, 囡囡好斯文含蓄, 無撈味.

沖涼正正常常, 時間有D耐唔記得左有無水簫, 出去抹乾身就做正經野, 錫lin好有心機慢慢錫, 到吹弟弟, 有奶棍有奶頭, 慢慢吹唔心急, 無齒感, 整體感覺係舒服嘅.

然後我叫囡囡瞓低比我錫, 不停進攻佢兩點, 錫到佢有D hi, 就自己瞓低比佢吹多陣先開始正場, 一開始女上, 無咩特別所以已經無印象, 然後到我進攻, 先嚟後入, 入到咁上下囡囡開始反應大, 再轉男上囡囡愈插叫聲愈大, 佢叫得愈大聲我就愈起勁, 然後完事, 舒服晒.

依個囡囡唔係好標青, 招呼唔算好突出, 但係斯文無撈味, 又吹得舒服, 反應又自然, 要淫亂Feel嘅師兄就唔0啱你啦.

有機會都會再返食嘅.

註:pRanger169-怡春/來閣/京華/美妙/金帝
Superadmin

升級  15.56%

二星會員

相頭、波路都OK,但有著咗衫看不出的大肚腩

升級  7.78%

二星會員

大肚腩?

升級  57.41%

二星會員

我覺得算小腩, 可接受