winning11

查看: 19991|回復: 27

[鳳 城] [av141報告]【鳳城】D奶走油索女·娟娟 (有圖)

升級  10.37%

二星會員

鳳城 娟娟 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[av141報告]【鳳城】D奶走油索女·娟娟 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2188207-1-1.html
註:娟娟 通常返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有真相

目測      
相貌: 9.0/10 靚女無化裝
身材: 10./10 D級真波, 高大, 走油
妹妹: 9.0/10 多毛白滑勁多水鮑魚
皮膚: 10./10 又白又滑

服務      
沖涼: 10./10 巨乳漫遊磨棍仔
漫遊: 10./10 叫曬春
吹奏: 10./10 嘴大食雪條特別舒服
做愛: 10./10 多體位/具彈性
淫蕩: 10./10 大車住嚟做
時間: 45/45 min 1Q

前言: 之前食小君強烈推介娟娟, 話佢樣靚波大溫柔身材好, 聲線溫柔, 近乎完美, 決心一食。

一入房, 見到娟娟非常高興的樣子, 看似沒有化裝, 幾好樣, 衫都未除就捉住我嚟車, 之各自除衫, 我除了一半, 佢已經到一絲不掛, 然後攬住我奶lin, 然後拉開底我條褲, 一啖含落嚟, 第一次首嘗靚女即尺, 吹到雪雪聲。

此時其實我都未除褲, 理性下叫她停一停, 等我除曬衫先繼續, 邊除衫, 邊欣賞娟娟的完美身形, D奶粉提, 無著鞋166-167高左右。

除完衫後應該過水, 而佢沒有, 繼續推我上床吹, 吹到我想爆的時候忍住, 一定要入浴先, 沖涼很細心, 高挑大波在我身邊游來游水, 當中股溝磨大J我最鍾意,尤其是揸住走油大波來搓。

之後邊大車, 邊過水, 然後上床繼續。上到床指定動作漫遊, 走獨龍, 娟娟嘴大有優勢, 環吹爽死, 之後上套入洞, 為左插耐d, 先嚟傳教士, 娟娟馬上躺下, 腳張大, 超淫蕩的擺洞白滑妹妹, 叫我插入, 嘩乜咁多水, 邊大車邊**西, 一時大車, 一時食pink lin, 好快派彩。

**完後, 娟娟叫我躺下, 然後一啖含落嚟, 事後簫堅爽, 之後高高興興的離開。

當中, 娟娟又叫我必定要試下小冰, ok, next target。

結論, 有空必定返食, 很久未試過咁好玩。

註:av141報告-鳳城/多港
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

可以和小冰雙飛
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  13.7%

二星會員

多謝報告!大D奶正

7萬

客戶代理會員

代娟娟傳消息 :
多謝哥哥的讚美,其實我只是個普通女仔,
那有咁多項滿分,是情人眼裡出西施吧!!

升級  5.56%

二星會員

多謝哥哥的報告!

升級  33.7%

二星會員

爽YY的體驗~

升級  40%

一星會員

D奶

1萬

前客戶代理員

非常感謝您的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  14.52%

四星級會員

娟娟服務,態度和身材都是一流,樣貌俾高分就各有所愛

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

我比
服務 9分
身材 8分
樣貌 7分

升級  14.81%

二星會員

Pink lin good

升級  10.37%

二星會員

鳳凰 發表於 2021-12-3 13:06
我比
服務 9分
身材 8分

ching, 有無更高分的介紹下? 最近揀食邊個感到好迷網

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

av141 發表於 2021-12-6 16:21
ching, 有無更高分的介紹下? 最近揀食邊個感到好迷網

長期預約 full一定是好女 (娟娟都是)

你寫了報告有2千點擊下個月就有優先預約獎,我一定用來約紅牌特價早餐,$360咁平 ,一約就2粒起啦,最多可以約5粒 - 9點至12點9都是特價。

升級  10.37%

二星會員

鳳凰 發表於 2021-12-11 09:53
長期預約 full一定是好女 (娟娟都是)

你寫了報告有2千點擊下個月就有優先預約獎,我一定用來約紅牌 ...

掂睇? 咁我呢份有幾多點擊?

升級  76.67%

一星會員

娟娟係正

升級  56.67%

一星會員

娟娟必食之選

升級  96.67%

一星會員

身材8/10
服務9/10
膚色9/10