winning11

查看: 4848|回復: 3

[金碧泉] [奇雲杜蘭特]【金碧泉】尖東質素·02號

升級  25.58%

三星會員

食得過...又平又抵食又大件...
大件只係講佢對波...並唔係話佢肥...
而家都唔興肥囉肥膩嘢普遍啲場都未必請...
抵食係講呢間金碧泉咁多年都無乜加價...
而家都係七條紅魚加兩草...
旺角價錢但俾個咁高水準又高quality嘅BG俾我...
值晒有賺添樣又得招呼又得身材又得當然食得過...

陀北型少少鄕音但廣東話都流利...
直長頭髮梳得幾整齊...皮膚幾白中等高度...
樣當然ok眼大大嘴型靚嘴細細...
微笑有笑容而且帶點姣味...
身材幾挺下唔係八字波又唔係墮而且係真料不是加工...
戰鬥格有少少呢種味道...
E間場啲房唔暗可能係bg水準唔差所以可以清楚睇到佢個款...
起碼都有35上圍以上...仲幾好手感...
整體又唔算係肥妹...

揼part幾平均...識揼...亦都有踩一輪...
手掌同腳都幾夠力...有啲位逐下逐下撳同踩落去...
幾舒服幾好水準...推油都係膊頭係咁推到落小腿...
水準算高跟住就係rpp..前前後後連埋對腳都有R到...
再落少少油又重覆相同動作...效果勁正...
轉身後2仔搵嘢食...動作幾徹底...
上又食車底又洗得乾乾淨淨...覺得佢有心機...
唔係亂咁嚟或者求期幾下就算數果種...
之後佢坐上嚟正式開始...
2仔一路郁佢心口就啱啱對住我塊面...
配合佢動作表情加埋把嗲到標眼水嘅聲線...
成個過程好激...大家都郁嚟郁去互動一番...
我動作愈大佢把聲嗲嗲哋由柔和變得愈嚟愈大聲
換多幾個位無幾耐我就交咗貨派埋彩...

係質素高又揼得玩得...返食指數極高嘅bg

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

聲、色、藝俱全,2號仔,問你點頂!

升級  25.58%

三星會員

elsa168 發表於 2021-12-9 11:37
聲、色、藝俱全,2號仔,問你點頂!

呢件BG的確唔錯...........