winning11

返回列表 發新帖
樓主: Ey007

[夜總會] 夜總會/指壓/桑拿有咩分別?

升級  43.5%

三星會員

magicboy32 發表於 2022-5-12 14:06
多謝師兄嘅details~
可唔可以分享下,邊間桑拿會多D機會搵到你所講嘅二十幾嘅囡囡?
唔該曬! ...

我少去桑拿,當年試過係旺角偉華上面d 場預過貌似2x 嘅囡囡,不過已經好多年冇去過,唔知依家仲會唔會有

升級  2.59%

二星會員

cutter 發表於 2022-4-5 15:44
桑拿黑到伸手不見5指,條女乜樣都睇唔到,純粹想按摩放鬆都ok

最憎黑曬, 有冇邊間光猛介紹?

升級  69%

三星會員

其實, 指壓, K壓, 桑拿, 夜總會, 感受好唔一樣.

指壓玩服務, 3味四味或5味, 指定服務, 環吹差不多係基本, 侍浴, 水簫, 波推樣樣齊, 當然一般都有少少年紀, 當然, 入行容易, 即學即上班.

桑拿就因為分兩part, 第一part有時間傾下計, 溝通下, 揼下或者摩下, 可以舒筋, 慢愎嚟, 第二part就分手作仔或者開大, 通常帶套吹, 環境限制, 燈光又暗暗地, 基本上唔會叫到拆天.

夜總會就玩feel, 有金魚有木魚, 飲下酒, 猜下枚, 三杯到肚, 手多腳多, 淫根起, 就d就地正法, 有d速速去開房, 服務絕對睇彩數, 但基本上唔伯指壓feel啦, 但係勝在服務唔係明買明賣, 有挑戰性.

K壓操作流程似或扮夜總會, 媽媽生會帶女比你, 坐番part, 傾下計, 睇下啱唔啱, 唔啱就轉女 (唔似指壓企係門口望兩眼就決定入唔入閘), 啱嘅就可以埋單, 先找K壓數(經已包左囡囡隧道費), 然後上房, 再比租房錢, 適合由指壓想轉feel, 又唔想去到夜總會消費級數.

升級  0%

二星會員

香港指壓桑拿有什麼不同?
請問一下各位大大,如果要去香港玩,指壓跟桑拿有什麼不一樣?都是全套的嗎?因為我看指壓好像便宜很多,桑拿比較貴?有什麼好建議?

升級  63.7%

二星會員

不要問只需試,交多幾次學費,三幾千體驗吓也算長見識。其實上面幾位師兄的報告都詳細說明。