winning11

查看: 5456|回復: 8

[迎 海] [powerone報告]【迎海】新貨年輕陀地妹·111號

升級  53.44%

四星級會員

以前星期六返大陸--不過近十年都少返都係留香港玩--近兩年我估好多爸打都係留香港揼骨--擒日星期六都係旺角搵骨揼--骨蟲咬足幾個月--最怕唔知幾時第六波又無得揼骨--去返迎海啦--以前多數去六樓至尊而家就上12樓迎海--熟客一個重開後上去已經第三次--今次發現有新女111號--即試啦唔使諗

之前做咗件新陀地妹88但我仍未遇啱時間返食--咁今次就111先啦--88都走唔甩嘅--今次先試111--仍然都算旺場都有爸打揼完有人等入閘有人沖緊涼--呢間啲女係幾受歡迎--揼完先主菜111喎男主任咁安排--無所謂反正揼先主菜先都無所謂--揼嘅齋姑都係如常足時間揼又夠力又踩又推油熱毛巾乜都齊--又係鬆番晒--骨蟲捉走人半--要等111入嚟解決埋另一半骨蟲

男主任形容係年輕超後生陀地--一向無老點呢間場都係行後生女貨--拍得住88同123同39,98,77呢啲陀地妹--齋姑揼完離開房間兩分零鐘111號妹妹就入房--真係可以用妹妹嚟形容--超後生嫩口型超掂ok喎後生陀地妹--眼大大清純型--白色短裙平底拖鞋唔算太高中等身高但腳夠長又幼--當然都係無旗倫臂肚腩--最多肉部位算係pat pat位同心口--心口唔係超大但啱佢身形比例--一貫呢間場啲後生陀地都係呢種look呢種身形--少少淺啡色頭髮有MK味道--值90分班數極高

例牌傾下吹下水先--佢又坐埋嚟我隻手就驗下貨先--滑加白又唔串又唔係快閃趕收工--傾一陣佢話自己廿零歲--把聲好斯文同佢個款一樣--正--先嚟佢雙手慢慢遊走我全身--老實講手法就爭少少始終太後生經驗算淺--但都感覺良好起碼佢有心機肯做--轉過來見晒兩盞燈咁我就檢查下先喇--佢發揮演唱功夫我就同佢檢查另一部位--結果都搞到佢叫出聲又搞到我手濕咗幾嫩口感覺--正式上馬有點新開發感覺幾窄下--無論女上後推都太好feel尤其係女上睇住佢怕醜表情想叫又撳住個嘴--真係有種回春回到以前後生仔的感覺--再換多個花式都無嫌三嫌四--最後企住狗仔式嚟個最後衝刺大爆發--最後一半骨蟲都青理晒--完晒無晒火搞到我都企唔穩

而家諗番起擒日骨房嘅情況諗番起111個表情都有生理反應--返食一定走唔甩了--個feel同個人都very good!!!

造愛使我有能量!

升級  72%

三星會員

又88又111
呢間都多young local girl喎

升級  42.42%

三星會員

迎海出品當然係佳品........

升級  60%

一星會員

Keep in touch with 88 and 111

升級  1.72%

四星級會員

fatbelly 發表於 2022-5-16 18:28

wait for 你的報告啊.....

升級  53.44%

四星級會員

fatbelly 發表於 2022-5-16 18:28

C兄覺得邊個啱feel啲呢?
造愛使我有能量!

升級  4.07%

二星會員

相頭嚟講88定111好d呢?

升級  60%

一星會員

Personally , i`d pick 111