winning11

查看: 8163|回復: 10

[京 華] [michellhk報告]【京華】S級高水平雙飛·水晶+希文

升級  1.85%

二星會員

[michellhk報告]【京華】S級高水平雙飛·水晶+希文
http://sn11.cc/thread-2199880-1-3.html

話說早幾日鳩痕無野做,偷跳上咗去京華
其實都叫做去咗幾次,已經熟架步,都叫試過幾條女,今次又無咩心水,就沖左上去佛輪。。
坐左係房一陣,就入咗第一條女。。。麻麻地。。彈左
再過一陣,第二條女入嚟
細細粒,白白淨。。都叫順眼。。OK啦,叫佢留低
一入嚟,名都未知,佢就鬼死咁熱情,又投懷送抱又送車。。。
都未夠兩分鐘,已經除晒。。。
仲坐上大髀係到玩,玩左陣就話。。而家都正價,加300就雙飛,你不如雙飛啦。。。
我話。。。你有無好姊妹先?雙吹OK。。都可以嘅。。
個時我心形住。。咁熱情咁sell唔慌有好野,但佢搞到我鳩硬硬,又月頭。。是但啦。。。
佢一野拎起個電話,打左去鐘房就問。。。
一野開左好多個名。。。最後搵左JoJo...點個唔夠10秒,鐘房又覆返,JoJo剛剛上咗鐘。。
最後就點左水晶。。。我都補多句。。。肥。。我真係唔得。。如果係肥嘅。。。就算喇。。。
佢話同佢差唔多身形,細細粒。。。好。。。又睇下點。。

而呢個就係大戰嘅序幕。。。

一放低個電話,希文同我又玩左陣就入去沖涼。。
入咗沖涼房,我就坐係張洗羅櫈到。。俾佢洗下,正所謂行家一出手,便知有沒有。。
唔使兩分鐘。。。已經睇得出佢功架。。。唔錯。。
洗左陣,阿水晶就入咗嚟。。。
佢自己開門,就開始除衫。。。
一入嚟打個招呼,睇得出係一個好爽朗嘅人。。。
不過因為沖涼房窄,希文就叫佢一陣先沖。。
佢就乖乖地咁去鋪好床,鋪完可能佢無聊,又行左過嚟睇下我地。。
佢見我同希文再車又磨,就叫我唔好咁快搞掂。。。要留俾佢,咁我梗係識做啦,拿拿聲就起身,同希文示意出去玩
我個時剛剛起左身。。。佢又矮。。。我支野剛剛係佢面前低小小。。
佢一野就係 門罅到將我支巨龍放入口幫我吹。。。希文望左兩下就好識做咁係到同我車。。。
個一陣,真係有小小感動。。。玩左咁耐,都無見過咁主動嘅。。。
如是者吹左陣。。我就快手沖完出去玩。。。
因為我唔係太好獨龍,我就無做背,一野訓係上面,等佢地兩個嚟。。
果然不失所望。。
成個過程。。。可以話係AV級。。。
一瞓低,水晶同希文一齊嚟左個三輪大車。。
再落去一個吹,希文就上後錫Lin,我就打下碟。。
打打下,佢就濕晒。。。問都無問,一野就坐上我個頭到請我食鮑魚。。
我望左一下。。。無味靚鮑。。。好。。就同你玩下。。。。
點知。。佢防禦力原來唔係好強。。。奶左幾分鐘。。。佢完全頂唔順。。。佢話太high,係到求饒要落返嚟。。。咁嘅時候梗係捉佢再用力D。。佢咁就高潮左一次。。。。我就俾佢落返嚟。。。。
跟手佢又就落去同水晶匯合,一齊雙吹。。。
兩條女同時奶我支野,坦白講呢個對我嚟講先係最美嘅風景
我由上而下望落去,佢地一人一邊,左一啖右一啖。。。真係爽到。。。。。
吹左一陣後。。。。突然我覺得個下身升高左,我望一望。。。
我都未望到個時。。。我已經感受到。。。原來水晶升高左我下身,幫我獨龍鑽緊,而同時希文又加油起勢吹。。
一邊獨龍一邊吹。。個感覺真係。。。。前所未有。。。。有魔幻,好似將身體多個敏感神經同時打開。。
有一種你好似Feel野到又好似Feel野唔到嘅特別感受,彷彿身體中所有嘅感受都係一種騷麻嘅感覺。。。
玩左一間,我頂唔順。。。叫左水晶停一陣。。。
我話要上套開砲。。。佢哋一齊問,想**邊個先。。。
我伸手摸一下,希文濕D。。。水晶你今次就讓佢啦。。。
如是者,我就上套正面攻擊。。水晶最初係後面幫我推。。。
推推下。。。我又發現有另一種奇異嘅感覺又再出現。。。
水晶又再幫我鑽。。。今次一到**一到鑽,又係成就解鎖時間。。。
坦白講,個感覺係無一到吹一到鑽嘅強烈,但係側鏡望個時,個個AV投入感,真係一流,好有皇帝Feel
就係因為佢出咗呢招,3分鐘左右就成功派彩。。。
我定格左幾秒,再拎返出嚟,水晶過嚟幫我除左個套,諗都唔諗又一野擺左落口,幫我事後簫。。。
可惜,事後簫呢家野,我細佬頂唔順,佢吹左幾野我就叫左佢停,佢仲好鬼馬咁揸左我對波一野。。。

後記:
呢兩位小姐嘅雙飛,真心係我試過雙飛嘅最高水平,當然兩位外貌唔係十八廿二,青春少艾,但真係都叫風韻猶存,細細粒客易食,尤其希文個腰線其實幾靚,成個服務流程同態度都係S級水準,所以好少出report嘅我,都要幫佢地打一下,支持下

註:michellhk報告-京華/太子
Superadmin

升級  29.75%

三星會員

謝謝師兄出色的報告

升級  56.67%

一星會員

C兄好精力

升級  11.48%

二星會員

希文 is long gone lar

升級  62%

三星會員

long gone係乜嘢?

升級  1.85%

二星會員

moneyshan 發表於 2022-5-18 12:34
希文 is long gone lar

我係上個星期六試架喎。。。你唔好嚇我呀。。。

升級  1.85%

二星會員

bighams 發表於 2022-5-19 03:09
long gone係乜嘢?

long gone...即係走左好耐。。。

升級  26.17%

三星會員

咁邪門,咁當時係另有其人?

升級  80.67%

三星會員

michellhk 發表於 2022-5-19 11:11
我係上個星期六試架喎。。。你唔好嚇我呀。。。

尋日都有返工

升級  86.67%

一星會員

你堅唔堅呀, 去咗咁多次, 無乜雙飛識主動

升級  2.22%

二星會員

希文仲係到啦, 不過主要都係返星期六, 日, 平時就間中, 不過好低機會
睇以前d post, 希文嘅評價係, 玩得唔係咁放, 唔比車, 會揼骨
我係大堂見過佢, 身形係幾好嘅, 細細粒, 瘦底, 身材都叫有D曲線幾好睇嘅
但個樣就真心麻麻, 加上評價話佢唔係幾夠放, 所以無乜意欲試佢, 不過可能佢改變左D服務