winning11

查看: 5806|回復: 5

[三 川] [mwwkyt報告]【三川】可兒 (有圖)

升級  78.89%

二星會員

三川 可兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mwwkyt報告]【三川】可兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2200705-1-1.html
註:可兒 通常返 12:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

報告:三川可兒
樣貌:6/10 (感覺4X左右吧)
身材:15x左右,小小腩
波路:D波, 小墮偏八字,但渣上手幾舒服,實淨有手感
過程:身為匈奴人士,見有個大波onlist就打電話約試下。入房大家解甲除衫,見對波係幾大,忍唔住即刻渣下,摸上手手感唔錯,實淨彈手。沖涼正正常常,從後慢慢掃小弟,係幾過癮。仲會背住你搵個西磨棍,我就兩隻手揸住佢對波。差唔多就水簫然後出去。扒係床度做背,囡囡慢慢一啖一啖由patpat到上咁錫,錫到咁上下就毒,轉身就錫兩點,值得一提囡囡條"利"都頗長同尖,望住佢錫好似自己係AV男主角咁。吹簫支技我覺得okay,因為我個人鍾意慢慢吹,太快我會頂唔住。同埋佢會賴埋袋。吹到差唔多又嚟素股磨棍,我就補下鈣咁啦。最後上套女上,囡囡係咁搖,我又比佢吹到差唔多,好快就揸住佢個波出。

服務:8/10
投入:8/10
整體:囡囡整體唔錯,錫果陣好認真,望住佢錫都享受。

註:mwwkyt報告-三川/太子/京華/多港/金帝/春秋/金田/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

無玩夾腸仔?

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝C兄支持可兒
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  56.67%

一星會員

正,大波要試!~

升級  12.96%

二星會員

三川係可以