winning11

查看: 9566|回復: 11

[鳳 城] 首發:[adam1004]【鳳城】真小小肉·Chanel

升級  20.25%

三星會員

首發:[adam1004]【鳳城】真小小肉·Chanel
http://sn11.cc/thread-2202725-1-1.html

官方#CHANEL[新女]:後生,眼大大,樣靚,氣質靚女,C cup真波,小小肉地,新做指壓,歡迎調教,

鳳城不論新舊都很難約,所以有新名馬上試試。

今次一早打去,例牌話滿了,見又有新囡囡(小小肉又有Ccup真波)就一試。

約好準時到達,先畀錢話要上多層,一會後面來了囡囡話帶我上去,囡囡真的眼大大,不高幾靚女,今次食到好野!

入房我話囡囡好新下,佢 笑笑口回來了第三天上班,之後就拖手入沖涼房,囡囡話新但功夫做足,拿柸冰入沖涼房,先用心同你洗白白, 攬住同你BM好舒服,之後水簫,在浴室做冰火,吹得都幾好,是否新囡做到足? 都好久未做過!

之後回床,之前寫(小小肉),初初見一點都不覺,回到坐床才發現(小小),但小弟十分喜歡,太瘦就痲痲呀!

開始做背走毒,囡囡話佢都未做到!囡囡很細心走一次全背之後回正面,我兩點比較敏感,囡囡問我想激D定輕輕,當然要激D,佢就來了,但其實激都很溫和,小弟試過其他囡會咬落去! 小弟考到小車碰碰真好開心,靚女好正其他C兄唔知考唔考到,囡囡好新大家就著下! 之後深深喉同你吹,佢吹都有D反X感,但都無停過,服務優質,使小弟都好興奮!

我無問有冇口暴,我就叫佢女上,手揸波波(細C)玩佢釘釘。之後玩男上,小弟站在床角邊正法佢。值得試!

註:adam1004-鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/金豐/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  20.25%

三星會員

還有一題 : 囡囡好有誠意, 剃到光光滑滑做隻白虎比你69,有此態度值得一試!

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥報告及支持!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  60%

二星會員

請問大約乜年纪呀

升級  51.85%

二星會員

adam1004 發表於 2022-6-27 14:55
還有一題 : 囡囡好有誠意, 剃到光光滑滑做隻白虎比你69,有此態度值得一試! ...

白虎又真係好吸引嘅。
仲要係靚女。
期待一試。

升級  1.11%

二星會員

好似有69

升級  53.33%

一星會員

睇嚟呢個可以放入等食名單

升級  20.25%

三星會員

可惜,出完RepOrt後不見了!我寫得太好?太哀?

升級  60%

一星會員

想試,冇得試

升級  20.25%

三星會員

回來了!是否同人?