winning11

查看: 5813|回復: 5

[春 秋] [kwong1000]【春秋】初試·葉子 (有圖)

升級  2.22%

二星會員

春秋 葉子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kwong1000]【春秋】初試·葉子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2205802-1-2.html
註:葉子 通常返 19:00-05:00 / 155cm

有圖有真相

話說前幾晚咁啱揸車出旺角做D野, 突然有D尻痕想去玩下
本身諗住去最愛嘅京華, 不過一嚟夜晚已經無乜好野, 唯一想試嘅女都有客, 其他真係完全接受唔到
唯一去隔離春秋, 之前去過一次, 女嘅質量比京華好少少, 但收費比京華貴
其次就環境(京華)比較好啦, 春秋D房真係好細, 我第一次去時, 間房個浴室好似鋁板砌成
講返正題, 上去春秋都幾多人下, 夜晚12點都唔少客, 同京華兩個世界
去到要係間房到等女, 等左一陣, 一個身形豐滿貌似蔣麗雲嘅C9係門口,
我無乜興趣, 話想睇多過, 佢自行呆左一陣, 黑面行返出去
心諗今晚會唔會伏硬, 好彩第二個入嚟嘅身形勁靚, 身形細粒, 但有一對少女嘅靚腳
樣就一開始暗暗地睇落似45以上, 走果陣開返燈望真D就覺得係35-40, 算係靚
波就差少少, 有B, 但淋左少少, Lin就普通深啡
身形就最正, 少女型, 瘦瘦地, 皮膚摸落仲幾滑同有彈性
服務就無咩好講, 普遍指壓常規野, 唔係特別投入

註:kwong1000-春秋/京華
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

春秋 葉子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kwong1000]【春秋】初試·葉子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2205802-1-2.html
註:葉子 通常返 19:00-05:00 / 155cm

有圖有真相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

春秋價錢同京華其實一樣,但特價時段有分別:

*春 秋 指 壓
消費:45分鐘 $460
早場:09:00-14:00 (45分鐘$390)

*京 華 指 壓
消費:45分鐘 $460
早場:09:00-15:00 (45分鐘$390)
深宵:22:00-06:00 (45分鐘$390)
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  8.15%

二星會員

有冇師兄知道"個身形豐滿貌似蔣麗雲嘅C9" 係邊位? ?立會原秋喎, 齋諗都硬^^

升級  33.33%

一星會員

keunggorcc728 發表於 2022-8-14 17:43
有冇師兄知道"個身形豐滿貌似蔣麗雲嘅C9" 係邊位? ?立會原秋喎, 齋諗都硬^^ ...

我估係波子,你可以試下

升級  2.22%

二星會員

浪漫公子 發表於 2022-8-14 22:22
我估係波子,你可以試下

我睇返其他人post嘅帖介紹應該係
我果日佢又無一嚟講名我真係唔知
但睇相嘅身形有d似
同埋有d帖話佢著空姐裝,我諗返係一件深藍色似西裝嘅,可能係空姐裝

升級  8.15%

二星會員

浪漫公子 發表於 2022-8-14 22:22
我估係波子,你可以試下

唔該晒師兄