winning11

查看: 3771|回復: 4

[金濤閣] [魚民報告]【金濤閣】波大過頭一手捧唔晒·09號

升級  0.56%

四星級會員

上次係七月尾風和日麗去金濤閣,今日又係風和日麗仲要34度,又皓酷熱天氣但背後係馬鞍八波前,揼完即回家,而家7:25pm掛咗八號但又好似暫時無乜料咁

上次係72號頭啖湯.其實都未必係佢人生第一個客,不過都係頭幾個,都好滿意架喇,今次又試下其他女,兩個主任都出嚟迎接,阿收銀妹都記得我個朵,我留英文名的,當然係真名,望望個囡囡上鐘牌即係餐單,係有新冧巴又有我的舊相好,當然72都仲喺度,見佢有嘢做緊就做其他女,沖涼後先諗

主任就逐個介紹,有幾個冧巴未做過,主任介紹講解完我就揀咗9號,講係大波妹識揼好招呼,稍成熟未到中女age,就呢件啦,其他留一次不過我仍然會想再搵72做多幾次先

安排好就入得房,見到9仔,發現主任好似講漏咗樣樣,就係皮膚都白,皮膚白係優點嚟架,唔通想做個黑妹咩,咁佢又真係好大波,我睇都至少35D,又大又圓又好手感真係一手棒唔晒幾乎係波大過頭,揼又又真係唔差,同佢傾幾句原來佢都新新哋,不過一路學一路做好快上手,識揼識踩

食正餐基本打掃用手指加指甲當係掃帚手,由頸到腳都打掃得乾乾淨淨,跟住就好似碌卡機燙到硬晒,堅係充晒血硬到企直直添~~

轉身環保食嘢,頭頂位車底莖部都貼身接觸到,好似觸電咁勁加上9仔技巧夠,簡直無得形容咁爽咁激

食完甜品就要做運動,上套坐上嚟上馬,全自動波騎馬動作,都維持一段時間女上,真係要讚下佢的腰力同騎力,跟住換位男上過床又玩床邊都有,又真係幾好攻幾玩得,都係鍾意呢類自動波型囡囡

整體覺得佢招呼同揼都ok,皮膚白同幾好身材,可以係我再做list之中的女,即係又多個choice了~~

升級  0.56%

四星級會員

補足番,係女仔家用俾咗$74X即係放低七舊半,另加兩草俾更衣件後生仔

另外而家每日都有新鮮湯飲,又估唔到呢間都有日日唔同款的湯飲,要讚

升級  50.36%

四星級會員

一手捧唔晒就要兩隻手喇..........

無謂搞到五十肩或者肩周炎
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  52.25%

三星會員

大波妹又好服侍,要讚

升級  98.25%

三星會員

出嚟玩唔會再停機坪飛機場嘅