winning11

查看: 4320|回復: 8

[星 河] [大周神棍報告]【星河】上圍36F走唔甩·阿芊_08號

升級  63.5%

三星會員

頂吖,等我搵咗咁耐,原來今日已經轉咗名,我擒晚六點幾去都仲係叫浴潮流,仲諗住寫下報告,搵搵下睇睇下先知今日已經改咗名做星河,咁我都算好彩,係浴潮流最後一日的骨蟲走咗落去揼骨添

唔知星河會唔會裝修呢,不過本身都好新裝修幾正幾乾淨,仲要四圍都擺晒酒精搓手液又有酒精噴噴,咁擒日就做咗8號阿芊,千千闕歌陳慧嫻,8號阿芊就唔係芊芊缺波,係超級大波,眼目測已經有36,都起碼F cup,大到無朋友

先俾個人評分,純個人意見同感受唔喜歡請勿插

年紀:3初大約31-33,應該不中都不遠

樣貌:7/10,唔係師奶樣,個人覺得佢有啲似趙希洛,唔係好閃好爆好靚但又好夠氣質,斯文型,有笑容

身材:胸前實在偉大,白色低胸連身裙,對嘢凸晒出嚟,好大好大條罅又深,摸上手就feel到好有彈性,pat pat圓渾唔係肥肉,腳中等長唔肥,手臂亦唔肥,唔係肥C奶型,都活力青春型

骨技:中上,以為呢啲後生女又好身材揼會爭少少,但都夠力夠準,推油效果亦良好

服務:應有盡有,rpp好細心範圍極廣,漫無目的全身都搵手抓下掃下,然後就集中重點浪瑯位同定海神針部位,好痕好麻好酥癢,硬9晒,亦有在我後花園位置徘徊,轉過嚟先body,之前我瞓低背對佢時就無body,轉身後先有,好滑的圓球責落嚟好舒服好軟熟,佢磨下郁下無耐我都忍唔住拎嚟抹面,真係比枕頭仲舒服因為夠大又軟熟,之後就玩妹妹,妹妹就眼濕濕俾我搞喊咗,然後就到佢戴上膠具表演唱歌仔,然後就女上,都係主動自動波咁式的服務,都幾搶幾猴擒,係咁郁係咁搖,跟住轉後推捉實佢對嘢係咁衝係咁轟,叫聲愈嚟愈大,我就啪得愈深入,好快就出貨了,佢都俾我搞到濕濕哋有啲水仲留喺我大髀

青潔返嚟完見有時間再揼多陣,真係好回味的服務。

升級  98.25%

三星會員

36F好勁啊......

升級  61.92%

三星會員

相冊見到有佢真人相
真係好大波
而且又白淨喎

升級  61.92%

三星會員

睇啲相呢條阿芊真係有36F甚至可能係G cup添

升級  93.83%

三星會員

大波又好services

升級  53.52%

四星級會員

好大波又白淨
造愛使我有能量!

升級  50.36%

四星級會員

阿芊好大波又白淨
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  33.33%

一星會員

埋單幾錢

升級  63.5%

三星會員

$699
locker隨意打賞通常$20