winning11

查看: 4543|回復: 4

[龍濤閣] [冥界骨友報告]【龍濤閣】早更服侍好體貼·29號

升級  42.4%

四星級會員

原來都幾唔方便,我哋就話可以步行上去,但送貨嗰啲同埋買餸啲職員就真係要徒步行上去,手推車又麻煩啲,係講E間龍濤閣,咁啱俾我見到有人送益力多上去,真係辛苦晒。

都愈來愈多女仔揀,以前得十個八個而家都超過18-20個,所以都同意有師兄話而家龍濤閣女仔仲多過以前嗰啲又正過以前嗰啲。

今次又係下晝去,擒日下晝五點幾都多人沖涼換衫,可能打風嗰一兩日紮咗炮擒日即刻出動,女主任介紹我做29號,新新哋幾個月貨仔,應該係四月重開後先開始做bg,佢哋介妱得通常都唔差得去邊,又講明唔啱可以換。

入房見佢舖好床,企定定唔玩手機仲要雙手垂直,好有禮貌好似日本食店啲女姿客咁,望望佢個樣再望望佢對腳仲有件連身低胸短裙,靚樣靚身材,唔使換女啦。

同我放好手機鎖匙,佢就拎電話call鐘,我就背後從佢後面揭開條短裙望望,係紫色T back喎,正,對腳又幼,咁我就檢查下佢啲皮膚,又真係滑到一個點,簡直好似啱啱沖完涼嗰種滑溜,佢又無避喎仲話我鹹濕仔,喂,唔鹹濕都唔嚟揼骨啦,係咪先!

29除咗好樣仲走肥,波路又勁,骨技都幾揼得下,力都重重哋幾重手。

rpp手勢當然都舒服,搲完捽完手指又轉圈,有波推動,轉身再波地,然後係唱戲曲,唱完就用最頑皮的BB油輕捽我後門同圓型球位,咁29一隻手掃我鏈鏈一隻手一隻手就開始上下郁,一時就換手一隻手上下郁另一隻手就搞我後門,真係前後都俾佢夾攻住,一陣就標晒出嚟,真係控制唔到就派晒彩出晒貨了,又舒服晒

揼完腳仔軟又出汗,又肚餓落返下一層食嘢飲湯,放低家用就走人。

我來自冥界...

升級  61.92%

三星會員

29係都幾新的女

升級  53.52%

四星級會員

龍濤閣而家啲女好似幾正
造愛使我有能量!

升級  50.36%

四星級會員

朋友話有件103
同以前舊場嗰個103差唔多款
嬌小可愛型後生女

我未做過所以未有報告
稍後會做的
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  42.4%

四星級會員

而家龍記啲女係幾得下
我來自冥界...