winning11

查看: 3342|回復: 3

[麗 晶] [大粒墨報告]【麗晶】遇到嬌滴好服務·阿麗_31號

升級  92.83%

三星會員

難得兩個人去揼骨,平時多數下晝自己一個快快手揼完走人,今次飲完食完就揼骨,另外兩隻腳就去咗跳舞再劈,我就當然鍾意揼骨多啲.

應該都係第一次夜晚去麗晶,骨友都想去大場坐得舒服啲,星期五晚當然都熱鬧人多,介紹我做31號,叫亞麗的,其實當然都知係藝名或者叫開工名,例如舉例啫:1號叫阿美2號叫亞麗 3號叫阿花之類,就算轉咗人,新女想用1號都係叫番阿美.

咁我呢次就係31號亞麗,嬌小細粒嬌嬌滴滴但唔係矮肥,接近朱茵身形有波唔肥輕巧窈窕型,半熟女大概係30頭左右,手腳都唔粗面都唔圓下巴少少尖,無baba fat,對眼都姣姣地有微電,係幾好款但又未至於一見即沉船.

揼就中上夠力夠準好好心機過程亦有交流幾啱傾,唔係隨意亂講呃水吹搵話題,不是求求期期揼,後來踩個背同推油都係高水準

第二part樣樣都有做足,rpp手勢掂body玩得範圍大,兩個動作都好舒服,原來佢皮膚都好滑搞到我摸唔停手,上套食嘢後就錫鏈鏈又洗乾淨車底,隨即就玩女上都係全自動波自助餐式肉隨針版上任佢食,喺佢叫聲同都幾劇烈的動作下都真係超好玩超玩得,而我飲咗幾杯仍然keep住硬度耐力亦長少少,31亞麗真都俾我搞到好濕好反應,我會諗如果下次唔係飲完酒可能未必有呢種耐力,可能好快俾佢KO咗了~

整體幾好感覺,必然係返食之選

朋友做21號阿紅,佢都滿意,咁下周五或六又飲完或者玩下交換伴侶囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  99.42%

三星會員

麗晶一向多好嘢食

升級  83.92%

四星級會員

個個都讚麗晶我都要去揼下先