winning11

查看: 6491|回復: 1

[雲 來] [sexslacker報告]【雲來】身材好好·瑩瑩 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

[sexslacker報告]【雲來】身材好好·瑩瑩 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2209507-1-2.html

早兩日放假去,但之前懶太忙懶得出報告,今日出返。上網睇有邊個返工,個人必定走肥,有燈係加分無大燈都無所謂,見到瑩瑩有返,之前睇話走肥,就佢啦。

入到去交低銀兩,入房睇左陣甜片,係JULIA,都幾正,食枝煙等多陣,囡囡入泥。

正,細細粒走肥,加曬分係身材好好,大大對燈,好好揸手,黑色連身裙。吹兩句去沖涼,個硬件係好第二到無咁大。洗得都好乾淨,唔COOL 有交流,奶奶真係好得,沖緊已經係咁玩,囡囡無詐型。

沖完上床玩,瞓低囡囡細心錫兩點,錫左好耐好有心機,無口水味,邊錫手唔停,細佬硬曬,囡囡笑我好敏感,期間我都手唔停,左右互摶,奶奶一手渣唔曬,四個字"愛不惜手"。

之後向下移,吹得有心機,唔急無話想吹爆你個隻,夠皮叫囡囡瞓低男上先,都叫有真水,重點都係放係囡囡上身邊搖邊玩大奶奶,細力慢玩,玩到夠曬手引轉左陣狗仔, 籮柚都有肉,正宗應有則有,推左一陣雙手渣住籮柚出野,成袋都係,大滿足。

休息一陣再去沖涼,都好有心洗,有笑容都有交流,沖完唔趕時間再吹多陣水,無話趕收工著好衫差唔多夠鐘囡囡都唔記得著衫添,約左人我就閃先,睇下時間剛剛好。

囡囡套衫好正加左好多分,一除大奶奶彈出泥好襯電視播緊JULIA。

再有時間會返食。

年齡:大約3中尾
樣貌:3.5/5 順眼,後生時應該幾靚
身材:5.0/5 細粒但大大對,走肥,個人覺得高分,始終人瘦奶大難求
招呼:3.5/5 合作順得人,互相尊重啦,對囡囡好囡囡都對你好
車:自己無要求,其他巴打唔知
鑽:無要求亦唔好,唔知有無

註:sexslacker報告-雲來
Superadmin

升級  2.96%

二星會員

瑩瑩 真係白淨細粒,大波 個樣又甜  我都係佢fans 。

升級  33.33%

一星會員

咩叫漏氣波,求解

升級  65.52%

四星級會員

即係一揪豬肺囉