winning11

查看: 4500|回復: 8

[龍濤閣] [水魚B報告]【龍濤閣】揼得好又溫柔體貼·30號

升級  84.92%

三星會員

而家星期六晚龍濤閣真係太多人,睇波坐休息室,諗起嚟緊世界盃真係要提早入場霸位,我覺得偏廳嗰邊可能到時會加椅,咁先可以容納咁多巴打了

好似係第一次見咁電腦化的設備,個司令台經理位個電腦,係成個成間場嘅平面圖咁,顯示到每間房邊件女做緊嘢用緊邊條匙,客人姓乜名都有mark低,夠先進,我都係一生第一次見

擒晚都係睇曼城啦,艾寧夏蘭特呢輪好似食咗藥咁場場入兩三球,睇完就入房,做30號,咁阿靚妹女主任基本上都無介紹錯,無令我失望或者老點

入房見到30本尊,樣幾甜年約廿到尾,膚色白走肥好波,條事業線幾sharp醒,即係正女啦

慢慢揼一陣,水準高,到咁上下就互相抽水,直頭係手入去上下照'隊'佢,抽一輪30妹好似有啲面紅紅少少怕醜咁,個樣好cutie,佢示意我轉身先叫我歎下佢rpp手勢,佢手勢好貼服,無論接觸邊個部位都爽到震,之後再轉一次身已發現佢無晒遮掩,佢派波餅我就繼續抽水佢個背條腰大髀啲皮膚好滑,然後唱奏流行曲,唱唱下變成數字姿勢,又係多水多汁嘅女仔,最後佢用油幫我搞掂,派晒一滴都無晒lu,舒服晒

都幾好服侍,揼得下外型又good,唔使六舊都算幾抵玩

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

吹功麻麻

升級  40%

一星會員

樣應該ok (房太黑 ),估計3尾,b 波細lin, 冇吹冇解曱, 勁捽都冇汁冇水,話要收費我先停手,唯一好處係rpp 手勢好+升空後有再按下。廣告佬的字信3成就好,哈

升級  66.67%

一星會員

Ericlau 發表於 2022-10-23 02:50
樣應該ok (房太黑 ),估計3尾,b 波細lin, 冇吹冇解曱, 勁捽都冇汁冇水,話要收費我先停手,唯一好處係rpp  ...

30真係唔掂,

升級  40%

一星會員

係,這老女30號冇下次,希望龍濤閣再有好女出現

升級  66.67%

一星會員

Ericlau 發表於 2022-10-25 22:34
係,這老女30號冇下次,希望龍濤閣再有好女出現

又老又冇服務,身材又唔係好,

升級  40%

一星會員

Ericlau 發表於 2022-10-23 02:50
樣應該ok (房太黑 ),估計3尾,b 波細lin, 冇吹冇解曱, 勁捽都冇汁冇水,話要收費我先停手,唯一好處係rpp  ...

廣告佬講二字尾果啲都不用信

升級  33.33%

一星會員

coboko123 發表於 2022-11-13 02:24
廣告佬講二字尾果啲都不用信

最撚離譜9吹廿到尾,呢個場點會出現廿到尾,三十出頭就有嘅,不過呢個30應該四十路,b cup少肥