winning11

查看: 3432|回復: 3

[金碧泉] [天下無雙報告]【金碧泉】服務搶韁令我企唔穩·55號

升級  0.8%

四星級會員

個人問題 , 三個幾禮拜無出動 , 呢炮要搵件全面啲揼得啲又玩得啲嘅按摩女郎幫幫手 , 係呀 , 我好尊重佢哋 , 我稱呼佢哋係 , 而唔係骨妹或者技師 , 連豬肉佬都被尊稱為肉類分割員,所以囡囡應該被稱為專業按摩技師或者按摩技師之類 , 講笑講笑!!!!!!

近近哋金碧泉有新女55當然要見見試試 , 舊嗰啲55已係過去式 , 30歲做到50歲仲搵佢咩 , 梗係試新女 , 先諗起有師兄做過佢話佢似莫可欣 , 我覺得係有三四成似 , 未至於好似 , 係嗰種柔弱 , 弱不禁風怕怕醜醜嗰種 , 但又有啲斯文 , 想要狂野型戰鬥Feel就唔係嗰類型。

評分
年紀:30左右 , 不中亦不遠矣
樣貌:剛才形容過了 , 三四似莫可欣 , 怕醜斯文弱柔型
皮膚:唔係太白 , 正常黃種人唔白唔黑 , 但都係滑溜型
身材:上重下輕 , 上面兩隻野重重圓圓 , 秤落都好有斤兩 , 約莫34C左右 , 156-158cm左右 , 唔高唔矮唔肥唔太無肉 , 無腩 , 樣樣都幾平均
骨技:7分 , 係識揼肯用力 , 而且係全程都用好心機 , 穴位中 , 踩又踩得好
服務:樣樣做到足 , rpp有做body有做翠連個姓都有做 , 樣樣都玩一輪細心的熱情的唔保守的 , 個人覺得佢rpp同翠蓮姓簫係感覺最爽的 , 前奏玩完就入正題 , 明福俠就聽身體唱歌 , 55就用身體搖咪 , 仲要佢啲腰力體力唔係講得笑 , 佢真係全自動波 , 最後我都係腳軟出完嘢 , 連副選後備兵同子孫都出晒嚟 , 企唔穩了 , 咁服務可以俾佢9分

返食:8成機會返食 , 覺得佢全面玩得

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  83.92%

四星級會員

金碧泉啲好多都招呼好激

升級  99.25%

三星會員

已試過了
揼骨+服務都好掂