winning11

查看: 3766|回復: 3

[金碧泉] [水魚B報告]【金碧泉】風雨前嚟個翻雲覆雨·29號

升級  84.67%

三星會員

聽日話有機會8號波 11月都8號波都罕有但唔係無
所以我都今日趁下晝揼咗先 今晚睇歐聯明天瞓屎
不過都唔係未試過8號風球照去揼 有地鐵去旺角
之前聽金碧泉個staff講全年365日照開
除咗疫情唔俾開 所以唔擔心無骨揼 真係辛苦晒

咁今日揼完當然聽日未必再揼
講下頭先同29嘅大戰情況
人就斯文怕羞小家碧玉乖乖無撈味
有笑容都甜 中等高度 中上身材 腳都唔肥 腰唔肥

揼功中上 幾好心機 推油都推得幾入肉 唔係揼波鐘無力齋摸摸浪費時間浪費人生果種

推完油就熱毛巾抹 佢都扭毛巾扭得好乾 乾得嚟仲好熱 蓋上我背 效果幾好

好細心慢慢同我rpp 頸到背到腰再到腳 又有腳板內側大髀又內則大髀啲手指慢慢游上去 當然一定有兜個底伸番手上去尋寶動作 又睇唔出佢斯文樣都咁好手勢 要讚 手勢好掂 拍拍我籮袖叫我轉身 我當然知道硬到成條柱向上12點正 波D完就唱大戲 都係有水準 放入去自己度就開始最刺激嘅動作 坐住擘開扶住我個腰兩邊就夾到實嚟搖 騎功都掂吖 令我爽YY晒 之後都有相當互動嘅動作 整體好主動好玩得幾滿意 要俾like佢

升級  36.4%

四星級會員

打風都要揼骨嘅...........風雨不改

升級  63.33%

三星會員

我都知金碧泉全年365日都照開

升級  63.33%

三星會員

啱我哋呢種孤兒仔
初一打風照可以去揼骨