winning11

查看: 3465|回復: 4

[金碧泉] [世華報告]【金碧泉】玩得互動服務超掂·18號

升級  92.25%

三星會員

下晝去完金碧泉,,奇怪係上次有開濕蒸房,,今次就無開,,可能平時唔開如果有客話想蒸先開,,不過都好過其他場暫時仲係唔開放乾濕蒸房,,咁而家天口都熱我都無乜意慾蒸住..

女仔做咗18妹,,未係太中女阿嬋,,約三十頭,,我又唔係後生仔,,呢種30頭輕微成熟係啱我多啲,,太靚妹反而未必啱因為多數唔識揼,,身材就玲瓏浮凸幾平均應大則大,,始終去揼骨都係想揼下,,唔識揼嘅BG始終爭啲,,

18妹又真係揼得兩嘴,,力夠位準,,又識腳踩,,推油就推到我背脊熱晒,,效果正!!

拎開推油後啲熱毛巾,,佢就坐埋嚟我仲以為佢開始rpp點知係純抽水,,我都同佢唔客氣了,,又攬腳攬腰檢查埋佢對咪咪,,跟手就手指入去探究研究下,,18妹都有水有反應,,我更加加快動作,,我都有生理反應了,,

唔錯唔錯,,特別係我服侍咗佢先喎竟然,,佢話已經有高級潮水感覺,,我就乖乖瞓番低俾佢rpp,,又掃又打圈指甲爪爪,,手勢好正,,再轉番身就body加'煲'的英文,,終於就女上了,,換換位又入過又推車咁推,,又換番女上佢撐下艇咁,,7-8分鐘左大我真係無貨賣了,,流汗唔少子孫又出唔少,,事後佢伏喺我心口等我自動滑出嚟佢先離開我身體,,過程爽爽YYY囉

沖埋個涼走人,,家用又係七舊半有找

升級  73.33%

二星會員

E間啲女好多都揼得又玩得

升級  98.08%

三星會員

ok喎條女.....................

升級  1%

三星會員

C兄食到好嘢,謝謝分享。

升級  20.37%

二星會員

熟了偷懶, 返食失望