winning11

查看: 3758|回復: 3

[金碧泉] [似有若無報告]【金碧泉】連環攻勢招架唔住·78號

升級  3.5%

三星會員

夜晚去金碧泉. 頭場葡萄牙唔使加時. 見C朗喊都隨時講拜拜. 但又真係好無品作為隊長, 輸波自己返更衣室喊唔去支持隊友, 又唔同對手握下手.

睇完即入房揼完返屋企第英法第二場, 女仔做咗78號, 見locker位哥哥飲杞子水, 乜咁似金州勇士Andrew Wiggins咁架~~~

呢場葡萄牙摩洛哥係雙贏嘅, 第一隊入球加下盤, 心情好地入房, 緊張就無乜喎, 係興奮咗陣上半場尾入波, 介紹嚟件78都令我心情好, 白淨有波路樣斯文, 輕熟型有戰鬥格味, 波路正, 我like類型

條女係新新地, 但佢骨技又唔似生手, 揼得幾好又夠力

服務就見真章, 外型係斯文, 原來野性戰鬥格型, 一如之前所講,

大髀貼大脾嚟rpp, 手勢好到不得了, 龍爪手抓住我龍筋, 指甲r得好舒服, 捽下個底掃下個車底, 手指手指頭指甲乜都用晒, 配合手勢無交拗, 變成巨鳥, 可以轉身, 見佢車頭燈凸凸我都要食下滿足下個嘴同口同舌頭先, 又幾好吸喎, 變成互啜姿勢, 我都係鍾意有互動好啲, 好過自己一個淨歎, 咁佢趴低玩數字, 又有夾夾磨磨, 來來回回玩, 此時我手開始同佢妹妹交下手諗住好似球員咁握下手, 點知78號突然少少推開我隔手, 我仍然要繼續嚟, 原來佢底底已經濕晒, 都未開始淨前奏已經濕了, 果然係聖情易投入的女仔, 女上一陣我都知佢有啲失控, 嘅然佢前段前奏咁勁, 我就好好服侍佢, 猛攻小穴間中又打下井咁, 令佢感受到真正男人, 臨尾佢有啲唔甘心咁, 再次推底我玩女上, 仲淺車埋一輪, 夠晒皮了, 細佬無貨賣, 但就舒服晒, 整體服務好得, 態度好, 又係好貨一件.

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  48.83%

三星會員

金碧泉啲女服務係好掂.......

要俾like

升級  53.33%

一星會員

呢個78 係咪以前個個78 ? 即係相片中人嗎?
以前78 好放架,環保都肯

升級  1%

三星會員

呢條囡囡已列入我的第一選擇