winning11

查看: 3530|回復: 3

[金碧泉] [奇雲驚緊報告]【金碧泉】滑溜型招呼好掂·78號

升級  94.25%

三星會員

又去金碧泉食快餐,主菜係78號佳麗,甜品係沖個熱水涼,入閘前沖離場前又沖,暖一暖身先,頭先下晝又唔係好凍又旺角區最暖,入房都唔凍雖然見到有暖氣機都唔使開。

呢位主菜78姑娘半成熟型,上圍豐滿下身較纖薄型,上重下輕身形靚線條,樣都OK順眼,唔係村姑唔係寸妹型,食得過類型。

揼功好掂,上下左右前後都撳得好準夠力,識揼之人,但我間中當佢企我前面按背我就伸手入去摷摷,又真係幾滑滑喎

加鐘又揼多陣,就開始另類工作,手開始工作起來,我頭先潛入去而家就佢潛入嚟,抓抓掃掃搲搲捽捽再玩下後門加前門,反應即時嚟,轉身時見佢御甲了,幾嫩滑的皮膚加埋富有彈性的圓球,簡直令我放唔到手玩不停,手感好到不得了,感覺更爽,佢連背同膊啲皮膚都係滑溜,玩下BODY當然唔少得,再唱番幾陣歌仔,78就倒坐喺我身上,用下身纖幼身體壓落嚟,氣氛幾好又搖又磨又樁落嚟,好出色的騎功,78姑娘開始有蜜水四溢,夠濕滑了,再轉幾個體位我仍然都係球不離手,實在好好相乳相與又好相處的女仔,最後我一輪急密撞擊,終於嚟個山鴻暴發,後代都四溢了!

升級  60.24%

四星級會員

nice girl....
nice report

升級  53.33%

一星會員

呢個78 係咪以前嗰個78 ? 似唔似相片中人?

升級  94.25%

三星會員

and_at 發表於 2022-12-23 10:59
呢個78 係咪以前嗰個78 ? 似唔似相片中人?

是新的78號女....可能係新嗰位不肯影相