winning11

查看: 4496|回復: 7

[龍濤閣] [大周神棍報告]【龍濤閣】假日揼平骨·29號

升級  63.33%

三星會員

啱啱去完龍濤閣, 聽日又要正常返工, 今日就食番個快餐揼個骨

女主角係29號, 後生女見師兄推介過女長腿經理又介紹, 不作其他之選

唔知係咪今日假期少咗員工返工, 佢call咗條女去樓上樓梯度接我喎, 第一次係有咁嘅待遇, 不過又幾得意喎, 女主任帶我上樓檐, 29號已經喺上面接我拖住手入房, 而且樓梯位光線足啲, 可以睇得清楚囡囡個樣, 果然係靚女又後生, 中等身材中等高度甜笑容, 嗰種感覺係不如唔好入房, 直接拖佢出街晒下命都好

入咗第三間房, 報完匙即送波餅又幫我解衣又摷我嘢, 鬼火咁熱情, 仲淺車下我添, 未開始已經感受到佢好掂好掂

一開始按背, 好夠力, 果然係大場呢間啲女個個都好揼得, 唔揼得都唔派出場啦, 又或者出邊女主任都會講聲個女太新骨技爭啲啲, 29就好揼得下, 但又估唔到佢後生都好好揼得, 按肩我膊按腰按屁股按腳, 細心又溫柔一時又重力, 亦識踩識推油

推PP推全身, 手抓微力好溫柔, 又R又掃又hi埋我菊花, 爽, 間中就好似拎起桌球棒低Q向後高Q向前, 直篤我重點部位墮圓型部位, 即刻痕到標眼水, 再好似打完一盤桌球賽球證執番起啲波咁嘅手勢搞我, 硬到一個點我都覺得谷得好過癮

轉過嚟掃掃心口掃掃墮圓型位, 佢就解甲做波地, 抹抹我面壓壓我心口磨磨脾la再接觸重點, 繼續令我阿二喺最佳狀態, 食陣甜品就落油協助我上九重天外太空, 最後係搞到佢成手都係, 我就大髀都震埋, 爽晒

難得係假期下晝嚟揼, 可以平一舊水添, 報告完畢.

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

條妹高手嚟喎................

升級  33.33%

一星會員

幾多錢落樓?

升級  72.17%

三星會員

$588....
特價時段先係
即係星期日或者紅日中午係特價

夜晚9點後都係特價

平日12點至9點正價要$688

升級  33.33%

一星會員