winning11

查看: 3149|回復: 5

[金濤閣] [大周神棍報告]【金濤閣】招呼掂骨技有料到·77號

升級  63.08%

三星會員

而家興細罐汽水, 其實仲好啦, 汽水都唔會飲太多, 太甜
茶記我都係嗌小甜甚至微甜亦試過走甜
因為小甜都好甜了, 地點係金濤閣, 整罐迷你裝可樂
再整一大碗湯, 粉葛豬骨八爪魚食埋湯渣夠晒飽, 總好過食味精公仔麵

食完就入房揼加鬆加郁動下喇^^女仔係77號新新哋兩三個月貨仔
幾清純新鮮樣後生女陀北, 幾好波路, 亦走肥
入房帶房經理關門佢報鎖匙號, 即刻同我整個全身檢查
波壓落我背手就伸入褲襠, 解衣, 扶我上骨床
揼一陣中等骨skill, 用手落油推背手勢唔錯幾舒服
檢查我身體當然要身體力行, 仲要加埋三寸不爛之舌嚟個口水戰
推pat pat蛋蛋都係好好手勢, 啲油滑劣劣加埋佢指甲抓抓
簡直係痕到心口係咁跳, 腳趾都鬈埋, 效果極佳
返身過嚟我隻手梗係無規舉過, 睇住佢解除朿縛俾我享受凸凸手感
再隔山摸摸佢三角位, 咁梗係唔好阻住晒啦
佢就解開埋最後防線, 簡直妙不可言好快已經佢有生理反應
開始發出幾好聽嘅微絲細細聲咁叫, 轉為數字姿勢大家手加嘴互相攻擊
戰火一發不可收拾, 跟住就玩一家親阿妹同細佬正面交鋒
無分勝負但就搞到大家流晒汗, 玩到想熄咗個暖風機添
喺我加快速度七擒七逐九淺一深下, 終於一氣呵成無保留咁將兵隊逐出我體內, 舒服晒
出去又真係又肚餓過, 無計, 都要整個公仔麵食下填番我個肚, 沖個碌柚葉涼熱水涼就放低家用走人

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

佢返早定夜?

升級  63.08%

三星會員

昨晚都係7點幾呢個鐘數上去...可能係早更或者中更

升級  43.33%

一星會員

師兄,昨晚我打去前臺約,話佢返咗鄉下

升級  43.33%

一星會員

你係經理介紹定一早約左?