winning11

查看: 12924|回復: 8

[美 妙] [Assman0402]【美妙】約返女朋友·BB

升級  38.89%

二星會員

[Assman0402]【美妙】約返女朋友·BB
http://sn11.cc/thread-2216922-1-1.html

約返女朋友新女·BB

新精頭真係忙,唔係拜年就係要陪老婆,尋日終於可以出來輕鬆下,難得見到bb呢排有返工,早d打比Cat姐落booking先!

入房等咗一陣BB就入房,咁耐冇見即刻攬住錫返啖先啦,邊除衫邊傾原來BB早排死咗隻狗攪到好唔開心所以先冇返工,唔怪之得上網都唔見佢開工!

Bb幫我沖涼我話快d沖完出去先玩,實在太凍了,出到去我扒底,佢好細心成個人扒上我身度比溫暖我話驚我凍,果下真係勁有女友Feel!之後由頸慢慢錫落我背,再落pat pat,轉身攬住打個車輪先,錫下兩點,之後我叫佢拎個鮑魚比我品嚐,等我試下佢仲有冇真水,佢真係小開工,一舔之下果然仲好好反應,佢含住我我都聽到佢呻吟聲,對比返之前口技真係有進步,不過都唔及我口技,比我舔到佢投降

上套女上先,騎咗一陣見佢攰再轉狗仔,狗仔真係好入,屌咗一陣見到佢屎忽震晒應該好high,我Feel到個春袋都濕濕地,之後轉男上,最後除套射晒入佢口!

玩完之後都夠鐘,新精頭我都比咗封一舊水利是佢,希望佢嚟緊多d返工,我一定會再搵佢

註:Assman0402-美妙/怡春/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝BB報告!!
謝謝Assman0402兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  33.33%

一星會員

一定要試,唔試走寶

等待驗證會員

新女·BB

食得過!

升級  0.08%

三星會員

咁正好av情節

升級  36.67%

一星會員

新年頭炮

升級  47.04%

二星會員

身形肥唔肥

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

您好.

走肥的.
有時間上嚟試吓...謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)