winning11

查看: 10603|回復: 8

[北 角] [大S36D報告] 北角·神房報告-CC

升級  19.8%

五星級會員

由於北角對我來講實在太遠,所以好耐都冇搵CC,但今日鸠痕痕又好掛住CC的收陰絕技,於是打比佢預約,原來佢由原先的3樓搬左去2樓,一開門囡囡好好笑容話好耐無見呀!入嚟啦!入到去係3房一大廰格局,其中一間房是另外間出來的,裝修新淨精緻,地方簡潔乾淨,好似上咗女朋友屋企的感覺,一般的神房和一仔完全沒法媲美。
  参觀完囡囡的蝸居後便開始正埸,入到冲凉房,囡囡同我搽皂液我便從後攬住囡囡用支棍係咁磨佢PP,磨完後便磨前面,磨到興起便乾身上床,囡囡先漫遊錫lin後吹奏,佢吹得好急速仲有幾下深喉,吹到咁上下我就叫囡囡瞓低啜下又揸下佢個波,然后擘開佢大比欣赏一下佢咁與别不同嘅鮑魚後便上套男上插入,進入後抽插左十幾下周感感覺一般,我便開始加快抽插速度,囡囡亦漸漸進入狀態,面上還流露住非常肉緊的表情,此時我的周感特然變得緊窄,成條JJ被佢鮑魚鍊住非常好feel,我叫囡囡再加大收陰力度,囡囡回答我要加500元喎,我再問芝麻關門同吸陽神功呢?囡囡答:毎項服務都要收費500,由於我已經進入咗狀態有小小想射的感覺,於是我继續加速插多幾十下便完事,然後冲凉着衫比左舊價500元囡囡,囡囡答:我這神房裝修花了很多錢,環境整潔企理新淨又舒適,而家已經加左價要1000元起步,但算啦!你入門口時我無同你講,但如下次上來就要收返正價了。
年齡:目測約4頭至
樣貌:7.2/10順眼坡妹feel
身材:約5尺1寸高,中等身形,約36C至D啡中暈中堤,健康膚色,皮膚夠滑
侍浴:細心乾淨,前后波D做足
車牌:小車牌
前奏:漫遊技巧ok,吹奏舒服,仲有幾下深喉
埋牙:上套男上插入,囡囡主動搶韁表情投入,肉緊時鮑魚還會收陰鍊緊JJ,周感強烈,非常舒服
感覺:對上一次搵佢認得我係佢金帝舊客,500元可以試晒佢四種絕技,今次搵佢雖然佢仲認得我亦寬限我今次可比舊價,但只能享受普通的服務有點未如意,雖話可加錢增值,但仍感到佢在金帝那時無限提供增值絕技有過之而無不及,如半小時用仟幾二仟享用所有絕技,我令願去多幾次指壓更開心。
總結:囡囡雖然絕技高超,地方環境乾淨舒適,但1000元的起標價格食一個4張的囡囡,小弟感覺確係有點不智,報告内容屬個人主觀感覺,如有不足地方,還請各位師兄見諒!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

VIP會員2022

佢出返嚟做,可以再次享受佢嘅收陰絕技,請問師兄有什么方法聯絡她 地址/電話? 謝謝

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

師兄,請問呢位CC之係邊個場出身?藝名係咩?

升級  19.8%

五星級會員

mastergo 發表於 2023-2-25 14:23
師兄,請問呢位CC之係邊個場出身?藝名係咩?

之前係邊個埸我報告有講。之前都係叫CC

升級  19.63%

二星會員

C兄好野,冇比人屈

升級  2.96%

二星會員

真係唔值

升級  0.74%

二星會員

大S兄, 個個時侯仲可以大腦戰勝細佬,好野, 哈哈

升級  33.33%

一星會員