winning11

查看: 2914|回復: 6

[金碧泉] [雞哥報告]【金碧泉】揼按踩推招呼都係高水準·29號

升級  99.25%

三星會員

見幾個講金碧泉29號--我都去見識下佢先--時間約好下晝兩點半--樓下食飽餵完大佬餵細佬--都係樓下$32碗牛筋河--好似印象電影陳奕迅杜汶澤套破事兒--阿澤尋歡完就去食牛筋河定牛筋麵--我就事前食補補身先當然我都唔知肯唔肯定牛筋係咪對男人補身有幫助嘅

沖個涼見拉一拉開個蒸氣房門--啲蒸氣即刻標晒出嚟--都勁勁哋喎--夠熱不過我都係揼完先蒸--29號佳麗等緊我的

揼好堅—手指有力手踭好準手掌按壓啲位都超正—有傾有講—有氣氛—但佢可能按得好舒服—竟然開始有點睡意添—係真係揼得好堅—講到尾都係去揼骨阿骨妹骨技係好重要—女質素呀架生呀服務當然都重要

好好咁揼完就加鐘到下半場—手指撩我格立底跟住到兩邊腰—掃下頸又搵大髀浪高我對腳—大量空間俾29佢去摷嘢搵嘢—手指指甲手背慢慢地攻我雞蛋位—都真係又係手勢好到不得了—佢對手90度定180度咁兜咗上前尋寶—寶物本身只係軟皮懶鱔—但經過一輪搓搓揉揉已經變大了長大了成長了

咁我就180度轉身--見29妹已經解開朿縛了—身材都不錯皮膚白—心口兩塊架生重重地啱啱好同佢身形啱比例—好自然就睇到我心癢癢手痕痕—唔使得個睇字即場同29妹驗明證身先—皮膚滑摸多幾摸我發覺自己支槍好好狀態了—不過佢無俾我得呈—仲要喺我身上城池攻陷一輪—嘴仔食下我兩枚提子—到下面食雞蛋食德國肉類—我都係俾佢壓住動彈不得了好好服侍好主動的—正式上馬發現佢林木相對少唔黑色澤都靚嫩型—美感幾足但好快呢個森林堆已完全覆蓋咗我弟弟—然後就係一輪緊湊的磨擦運動騎單車撐艇仔動作—打樁又有—熱熱地窄窄哋濕濕哋—呢個地方簡直係男人的樂園—再睇住望住摸住托住佢對咪咪高高崇地—又微微輕叫—滿臉帶點粉紅了—我都開始有排嘢出體外的感覺了—於是落一落床再嚟過—推推下見29號已經全身鬆軟,係兩腿緊夾住找,喘粗氣了,我知道佢已經享受到人生最高樂趣了—而我亦差唔多—終於噴咗了呢個冷震打得當然爽YY—過程亦係好正—唔怪得咁多師兄都讚佢囉:victory

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

呢個29 好多文推,但睇相片好似有啲肥。我反而鍾意78(唔知有冇做了)

升級  1%

三星會員

金碧泉連續4個報告都係寫29,肯定係皇牌,一定好堅

升級  99.25%

三星會員

elsa168 發表於 2023-3-2 23:10

咁佢係幾揼得玩得
唔中女
可能咁樣受歡迎

升級  99.25%

三星會員

elsa168 發表於 2023-3-2 23:10

期待師兄你的報告share

升級  99.25%

三星會員

and_at 發表於 2023-3-1 11:31
呢個29 好多文推,但睇相片好似有啲肥。我反而鍾意78(唔知有冇做了)

有返工啊78...........