winning11

查看: 2301|回復: 3

[麗 晶] [大粒墨報告]【麗晶】文青女神袁澧林·阿嬌_61號

升級  92.67%

三星會員

其實P圖都唔係乜特別嘢...以前ICQ咪一樣係假相多...約出嚟同相中人係兩回事...咁而家P圖成熟仲勁咗...所以我就從來唔會玩交友app...玩都唔會當真...

咁今次我都係睇相認人...係現場睇...地點係麗晶...人物係61號阿嬌...見已經有師兄report過了...今次輪到我...入閘沖涼蒸個氣入休息坐食生果食點心...呢位相熟經理就用手機俾呢條女即係61號阿嬌的相俾我睇...當然有少少P圖...唔係咩沙龍相唔係影樓影嗰啲...都係普通生活照...都靚女後生白淨...樣好掂吖...咁我有問真人同相中人爭幾遠...佢話80%係真料...咁都要入到房見到真人先可以肯定爭幾遠...相中人就無得頂係索女又後生嗒得杯落

結果又月爭唔遠喎...皮膚未至於相中人咁白但都白裡透紅...眼大大嬌俏型...甜美型...個人有啲覺得佢似而家喺文化中心著到靚靚嘅文青女神袁澧林...甜美得嚟又斯文喎...架生係優點係走肥...約32C恰可啦啱佢身形...半高不矮

骨技可以啦...氣氛幾好大家有談有傾有講...聽佢口音就非正宗廣東話但都流利...服務以為佢係保守啲怕醜啲...因為佢個樣實在相對斯文...但又估唔到係佢幾細心幾玩得...爪功溫柔中到重點...後尾落油效果更佳...拍我C忽叫我轉過嚟...我望望佢解咗衣佢又望望我已經起立的阿二...大家笑一笑...佢話自己身材未夠其他女勁...但我又唔係咁諗喎...我隻手都捧住嚟玩一陣...話俾佢聽佢都唔算細...我預過啲更細咪咪的bg添啦...佢話如果瘦少少咁上圍會顯得豐滿啲...我話你已經夠瘦...總之好多話題...跟住就啜啜我全身...我就手指探探...整多個演奏會就開始嚟...無偷懶地坐喺我上面...成個指揮官咁...手一時放我膊頭一時放我腰一時放手臂...一時自己移後少少手放我大髀...一直女上停不了...我就咪咪不離手...老實講佢咪咪都唔算細係佢謙虛咗啲啫...轉位到我玩後推...腳幼腰幼好好推...我俾佢92分...揼啦外型啦身形啦樣啦服務都值好高手...very good!

61號 阿嬌 後生,靚女,白淨,dup,招呼

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

VIP五星會員

VIP會員2024

咁正,文青女神

升級  92.67%

三星會員

她實在太正了