winning11

查看: 1576|回復: 3

[金碧泉] [騎呢怪報告]【金碧泉】悉心照顧快樂源頭·88號

升級  42.42%

三星會員

到我同呢個金碧泉新女88號幽會 都簡單形容下 其實同其他brother形容相若 未至於好嫩口但肯定無中女味 30age左右 識打扮 有加指甲油有染髮 雖然未至於好MK 但都係外型幾掂嘅bg 走肥有波 大致都係同師兄形容相同 係食得過
揼骨好得 頸膊腰腳petpet手臂手踭手指都慢慢咁撳 有響骨有拗腰 手指都俾佢整響幾嘢 踩背又係好準好夠力 無乜挑剔係踩得幾好
之後88號就好悉心咁照顧我的寶貝 手指溫柔嚟個搜尋全身 係好照顧到我身體每一處 重點當然係我嘅快樂源頭即係我的寶貝私家劍 底部係咁後邊係咁前面就更加細心呵護 做完一個軟熟圓球咪咪的責落嚟 主攻都係我的快樂源頭 我的快樂源頭咪即係佢嘅快樂源頭 佢做得好啲陣間自然都開心啲 當然88應該都明白呢個道理 順便就食埋落肚玩下 又食得幾滋味 同時間我都服侍下佢嘅快樂源頭 佢一對嘢俾我啜啜佢下邊的快樂源頭都經我手指驗查過 呢種同步互動佢又肯俾我手指入係幾難得 有啲女一定會隔手而佢無 跟住就玩長軀直入佢將大家的快樂泉源緊緊扣接 貼到零距離好貼身 女上完就換過側躺式 又掛燒鵝髀 少不免係有後推啦 大家的快樂泉源都係處於極度亢奮狀態 最後係佢坐番上嚟 我都唔記得對上係咩動作 總之佢咬緊住我就係咁樣俾佢坐爆 快樂不知時間過 大戰幾回合都唔記得花咗幾多時間 總之就大家都得到由快樂源頭得到最大的快樂感

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  44.07%

二星會員

C兄令人覺得環入咗!

升級  53.44%

四星級會員

好多好評
我都會try try
造愛使我有能量!