winning11

查看: 1502|回復: 4

[鴻 星] [炎祖報告]【鴻星】樣樣有齊可返食·阿玉_711號

升級  95.83%

三星會員

人物係佐敦的鴻星阿玉        其冧巴係711號        時間係擒晚9點後        夜晚平少少不過都唔係貪呢啲        最緊要都係女仔啱揼        沖完涼都蒸一陣        呢條女樣樣都有啲樣樣都中上級        樣係B級一定唔係扒但又唔係最索靚到dup一聲嗰種係靚靚地眼大大        身材就有前有後有波腲幼腿長籮由兀兀地        揼功幾好好有心機揼每個位        仲要係識揼喎        位準力強踩就更加準更加正        到服侍環節阿玉就好俾心機同我rpp        佢雖然叫阿玉但唔係周身肉        之前都講佢係有前有後應大就大應細就細        佢將我腳放喺佢大髀上        就伸手入嚟潛抓掃搲        享受下小小部位都變咗巨物        咁就再嚟個body套餐        全身漫遊添加食品套餐        細細咀嚼不特止        仲要好似放到最盡先肯罷休的特質        我就轉手玩試探        原來佢都係多水之人果然係女人用水造        入最後直路佢放晒入去就開始搖搖雙腳夾緊纏著我        我都係順勢迎接佢        見招拆招佢都係主動多啲        都係一個相當難纏又易話為啱玩        之後都係嗰十招八招到我回贈佢        阿玉整體係相當玩得揼得樣得身材得        樣樣有啲        未至於最top未係我頭兩位想翻啅嘅bg        但都排三三四四五五        即係一定會返食囉

報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

唔錯唔錯.....nice report....

升級  33.33%

一星會員

師兄上去嗰日旺唔旺場?

升級  95.83%

三星會員

都多多地
有師兄沖涼有師兄蒸緊
休息室同房都有師兄