winning11

查看: 10356|回復: 24

[新浪漫] [BigDragon]【新浪漫】潮吹波后·漪漪

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【新浪漫】潮吹波后·漪漪
http://sn11.cc/thread-2226910-1-3.html

聞名已久, 但一直無機會試, 搵食時間撞唔正囡囡開工日子. 最近終於撞正佢返正, 打左廿幾個電話, 約到心宜時間.

官方描述 : 漪漪《後生靚女,38吋超級巨乳,白淨斯文,中等身材,兼職》

準時到達, 等左約10分鐘, 對於我地依D趕時間嘅人黎講, 10 分鐘尚可接受. 睇好多報告, 全是滿分好評, 可能期望過大, 所以反而有少少失望. 開門見人, 樣貌屬正常, 人夾人, 在我眼中未算靚女, 不高, 但比例上身形有少少大件, 手腳都有D肥, 但奇怪的是好輕微嘅腩.

各自解甲入浴, 都用幾多皂液, BM完, 免水簫, 出去慢慢玩. 如其他報告, 囡囡會問邊度敏感, 當然係咀啦, 索車嘛. 先輕車幾下, 到兩點, 到棍仔, 問想快定慢,小弟喜歡慢, 有感覺D. 好多報告無提, 可以69, 但兩三分鐘就表示好敏感頂唔順. 再吹多陣, 上甲入閘, 感覺浪漫D袋好厚, 加上個洞都幾闊, 無太大感覺, 先女上咗約10分鐘, 再M腳, 但初時會"浪"住, 唔比頂到盡, 頂下又奶下, 頂下又奶下, 中車情況下, 最後頂到佢高潮左兩次, 唔知真定假, 激噴兩次水, 水力係抗衡住我嘅抽插, 比起其他場有D主打水炮車嘅更厲害, 漪漪係真噴, 唔係叫你拍兩下然後屙尿無乜勁力o個隻, 仲劇震左幾下, 仲主動扭動下身, 投入感好高. 但可惜 鬆, 加上一開始時唔比頂盡, 攪到個 mood 跌左落黎, 最後插左好耐, 見差唔多夠鐘都未出到, 囡囡話用手打, 最後加上自己意志力先出到. 正得一讚係囡囡打到手都攰晒都完全無詐型, 堅持幫小弟出到為止.

相頭: 7.0/10 (我個人覺得只是普通師奶樣, 化妝後好少少, 但未算得上靚)
身材: 36E-F (係正嘅, 真材實料, 現晒青筋, 而且好墜手下. 但粒的係凹嘅, 扣少少分)
簫技: 7.5/10 (正常, 無齒感, 舌勁未夠)
6 9   : 7.0/10 (2-3 分鐘就頂唔順, 有D唔夠喉)
周感: 5.0/10 (鬆)
投入: 10./10 (反應好好, 會高潮震, 會扭動下體, 高潮時收音機, 噴射式潮吹左兩次, 男上姿勢, 都可以噴到我袋底都濕埋)
總評: 8.5/10 (秒full, 唔hea, 胸奴首選, 投入度高, 但唔夠淫, 如果夠淫會 hyper D, 但整體屬中上上)
返食: 我唔會喇, 因為唔夠淫, 亦都唔易約. 食返D鍾意自己嘅囡囡, 投入感更高.

註:BigDragon-浪漫/鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.7%

二星會員

都不用出報告啦,一上牌便full, 生客根本冇得約。

升級  2.33%

三星會員

Review 發表於 2023-6-20 23:26

雖然難約,但並非不可能,打左廿幾個就打通,連繁忙時間都約得到。

升級  11.11%

二星會員

Review 發表於 2023-6-20 23:26

禮拜日先返食完。。

升級  22.22%

二星會員

漪漪都有潮吹?!師兄有冇吹大左呀!平時想佢投入啲都難喎!極為標準的服務,連車都未必有,竟然有潮吹玩!拜服師兄可能係彭于晏的靚仔!只有羨慕⋯⋯

升級  31.85%

二星會員

打爆機都約唔到,師兄有運

升級  80%

一星會員

做的時候一給噴,我只有琪琪有,其他都要拔出,或推開你才噴,潮吹女我都算食好多,現在還未食應只有金田62,聞說好肥,考慮中

升級  2.33%

三星會員

小小明白 發表於 2023-6-21 11:13
做的時候一給噴,我只有琪琪有,其他都要拔出,或推開你才噴,潮吹女我都算食好多,現在還未食應只有金田62,聞說 ...

潮吹D水其實係尿, 如果係真潮噴出黎, 我可以接受, 但如果係叫個客拍兩下, 然後屙尿出黎流出黎o個種, 好明顯唔係潮, 即刻無晒 mood. 通常主打水炮嘅, 好多都只係屙尿, 而非真潮. 所以我食過 3 件後, 無再刻意搵所謂嘅水炮車

升級  22.22%

二星會員

只能夠羨慕⋯⋯

升級  28.15%

二星會員

謝謝 Ching 分享

VIP五星會員

VIP會員2024

多謝咁精彩報告,真係令人羨慕!!!!!

升級  50%

一星會員

之前睇過幾個報告都係話唔好咁大期望, 好似三川紅人嘉欣,小弟食過除咗對燈之外, 其它真係麻麻地, 個日我喺最後一個客,可能呀女有啲攰, 服務都覺得一般,又或者同囡囡唔夾掛,所以試過就算唔再返食了。

升級  2.33%

三星會員

waterzero 發表於 2023-6-23 03:02
之前睇過幾個報告都係話唔好咁大期望, 好似三川紅人嘉欣,小弟食過除咗對燈之外, 其它真係麻麻地, 個日我喺 ...

確實每人口味唔同, 有好多胸奴, 總之有對大燈就會勁 hyper, 即使正常服務都覺得超班.
小弟雖然都愛大燈, 但更在乎夠唔夠淫 同夠唔夠 主動和投入.

升級  40%

一星會員

各花入各眼,試過就算,唔覺得好吸引

等待驗證會員

三川嘉欣就真係麻麻又冇G級,又冇(車輪鮑)車同食鮑,同漪漪乜都有波型靚,同佢做雙方都爽到升天,可能同我夾

升級  54.81%

二星會員

waterzero 發表於 2023-6-23 03:02
之前睇過幾個報告都係話唔好咁大期望, 好似三川紅人嘉欣,小弟食過除咗對燈之外, 其它真係麻麻地, 個日我喺 ...

佢長返咗太多日  日日客接客  我第三次返食  都算係尾水位 都覺得佢  就黎訓得著   等佢休完搵多次。。睇下服有無下滑先再算

升級  52.42%

三星會員

嘉欣百份百唔得!
D師兄真係吹大曬

升級  50%

一星會員

siouxsie 發表於 2023-6-23 15:19
嘉欣百份百唔得!
D師兄真係吹大曬

咪就係….有人話佢似周迅….我見到就唔信,入房 一解甲我下面即刻硬晒….個拳頭, 成個身形比例冇美態,大肶有撻細胎印,唔係開名約咗一定彈鐘,基本嘢有做但唔耐好似hea hea 哋, 又唔夾同唔係我杯茶, 我都費事考車牌, 反而文文雖然波波唔大,但佢會吹好耐, 會問吹得夠唔夠做愛時又投入啲又多水,如冇乜選擇都可以搵佢, 但2個囡囡態度都好嘅。

升級  23.33%

二星會員

BigDragon師兄,我前幾天都試了,你所講嘅係全部都係事實、樣就真係一般,係有啲肉地嘅、波又未算好大,