查看: 5078|回復: 0

佛山幼齒報告

升級  58.75%

三星會員

權記前日去佛山探望故人,
9:20羅湖上車,
11:50到禪城,行街吃飯,買左d野,冇咩好講,4點幾分手,一個人去搵地方瞓,本來想租汽車站樓上嘅鴻運,點知裝修緊,再四圍望望,隔離冇幾遠有間類似賓館嘅建築物,賣相極渠,都係咪搞.
再望遠d過左天橋有間叫萬豪酒店,睇落好似幾ok,入去問價,人仔210,去馬,比左500水押金上房沖涼瞓覺......
9:30pm瞓醒,落樓下間酒樓食野,叫左個燒豬頸肉食落好似叉燒o甘都幾好食,兩支啤酒,10點幾番房睇電視,睇睇下瞓著左......
02:00瞓醒,小權記肚仔餓,出咗酒店,截左部的士,
司機:去邊?
權記:而家邊度仲有野玩?
司機:而家o甘夜,一般都收o西鋪啦,你想玩咩先?
權記甘有冇桑拿o個類野呀?
司機:......
權記甘邊度有女搵呀?
司機:哦,xxx路xxx路(唔記得)朗西路咪大把lor
權記甘是但啦,反正都瞓唔著,去睇下啦
司機即刻開車,言談間,司機爆料話,一般過夜三舊,咪錶跳到10蚊左右就到左朗西路,沿路兩邊都有好多fl,每到一間停車細看(每間相隔都幾遠,所以現場見到其他d同學都係包的士或者摩托去簡嘅),權記見到一個年約十七歲嘅,清清純純,心諗係你啦,問價,答300,好,上車
番到酒店,諗住沖涼搞野,條女一除bra,................一望lin頭..............色就好靚,pink lin但size極細,心知不妙,到除埋under.........大--鑊......冇毛嘅..........唇都未有,完全一線gap.........既然唔簡都簡左lor,沖完涼上馬,其實原來幼齒又係不外如是o者,搞完後心諗都係唔好留佢o係度,即刻派彩......

p.s.的士佬話唔知邊度有d企街可以30蚊一Q,過夜一百幾十就得,不過風險大,隨時d女有三四五六隻手嘅,所以咪制

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』
回復