winning11

查看: 1540|回復: 3

[金碧泉] [黑色通道報告]【金碧泉】後生女骨版吳美珩·03號

升級  99.83%

三星會員

新到後生女骨版吳美珩·03號

有18有88,我見大家都去食新女,係金碧泉呢兩個新女,上到去見呢兩個牌都在房中,好彩都仲有一個新女俾我玩,唔使等,係3號,呢個冧巴好似都吉咗好耐,好耐未見呢間有3號呢個單位數字嘅bg,咁就做佢囉,18同88就留番下次。

沖涼後入房,果然係有驚喜,直長頭髮眼大大,八二分界佢個樣即刻令我諗起一個人,係吳美珩,我睇一睇維基查一查,原來佢已經51歲,梗係生咗B嫁咗人啦,應該係90年代尾到千禧初的TVB女演員,再睇原來係1996年國際華裔小姐競選亞軍,我印象主要係天地豪情做張家輝家姐,仲有就係妙手仁心唔知第幾集著白袍扮醫生,一定係最索嗰種但嗰種氣質係無得頂,我記得我細個時都J過佢添呢啲嘢唔怕認,所以佢呢種氣質著拍古裝戲係更加正,把聲又靚,呢位金碧泉新女3呢號正正係呢種氣質樣貌女仔,我都覺得有6-7分相似的。

最初當然都未必到佢架生,隔住件衫又有條白裙仔,佢都幾好傾,9成廣東話,但應該係陀北非正宗陀地,年約30歲左右,揼正正路路,雖然新入行但呢度實有師父或者其他女仔教佢揼骨,都算揼得幾好當然都有少少進步空間的,間中佢抽我水,我都有種想快啲入下半場,不過都係乖乖哋揼晒上半場先,可以俾佢7.5分骨技。

已經準備好情緒迎接下半場,3號呢位骨版吳美珩已經都準備就緒,其實同佢一路都好好傾,但去到呢個moment就有啲屏息靜氣地等待,成個環境靜晒,3號吳美珩雙手緩緩地潛入嚟我的軀體,遊下潛下搲下捽下左捐右移,快快地已經令我起了生理反應,企到硬,3號吳美珩贈送咗一客波餅俾我食,更加係硬如鐵,咁都未夠,3號笑笑口披上戰衣,嚟個深層次好徹底的試味動作,由底到頂又回到後花園,終於經過一連串的前奏3號終於願意開波,嚟招女騎師撳住我兩邊膊頭前後移動上下打樁又好似月球圍繞地球嚟自轉打磨,完全都係令我郁都無得郁,佢係咁騎我唯一可以做就係向上頂,頂多幾下可能中咗佢內心體內最深處,終於令佢稍為慢落嚟,我就趁呢個位將佢按番低,係時候我用力俾佢歎下感受下男人了,直推後攻狗仔半邊燒鵝金雞獨立樣樣有,3號係完全配合晒我無嫌我煩多姿勢,大戰幾個回合13-15分鐘,終於出咗兩億精兵全數一洩如洪,又真係好似好耐無試過呢啲新女又咁高質素又咁玩得,必然返食,數日之內,男人講得出做得到!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60.24%

四星級會員

呢個ok啊...............................

升級  56.67%

一星會員

想問下大奶嗎