winning11

查看: 6491|回復: 9

[話 題] 話題:只要你唔尷尬.尷尬就係人地

升級  7.04%

二星會員

你唔尷尬 ,尷尬就係人地.這句說話成日都聽到,但要深刻體會就真係唔多機會
今晚收夜突然想起儲落成個星期既精液係時候要搵女助手打出來了
晚上11點幾上到去佢工作室,見到女助手有位新同事訓在沙化滑手機.我忍唔住望左兩眼
自動波自己去沖涼自己坐上床.女助手知道我就位行入來.但佢刻意唔關上門.
我都冇為意的,佢竟然還調亮燈光就開始撫弄我.我同佢講出面女仔剛好就對著我地
女助手話不用怕醜啦.有咩未比人見過喎,當比個機會佢學野囉
當我再想拒絕時.女助手就即時向我龜頭集中攻擊了.我都來不及反應大聲叫出來
佢見我越叫就越落力,我開始不由先主地抽搐起來,腳尖也伸直了.
女助手呼喝我叫出來,叫大聲D,但因為我睇見出面女同事不時望過來我有小小羞愧感
我們的距離其實只有不夠十尺,大家都很清楚望見對方表情的
由於女助手不停握實我龜頭快速扭動.我很快就進入了忘我狀態
受到每下衝擊既我都好配合地發出傷悲鳴叫聲,突然間女助手停下手來轉一轉坐姿
我發覺她此舉動原來是要讓出面可更清楚望住我
原來女同事已經坐了起來,我感到她明顯是假裝在滑手機
而女助手亦好似知道咁,慢下手來玩我袋袋輕力地按摩我小弟弟的週圍,
我望見尿道口不時吐出一條條透明絲液,再望遠小小就見到另一雙眼不時偷望過來
我跟女同事時已經有多次眼神互動了.而女同事又不時扮起身伸懶腰等
當整個節奏慢下來時,女助手又開始起動了,她一手扣實我春袋把包皮拉下.
另一手就不停我龜頭打轉磨擦,我知道接近要射時女助手就停一停
來回了幾次,我龜頭終於援援流出了精液.
女助手這純熟的控制射精手法真係西利.佢可以掌握我快感但又不讓我高潮下射精
佢還用我的精液作潤滑油來幫我推肚,好大陣腥味啊
抖了一會女助手又開動了,這時我發覺出面女同事已企在房門側的鏡子扮梳頭
但佢雙眼其實只係望著我的表情.我不段地望住女同事抽搐和大聲呻吟
而女同事又擺出一副好尷尬既眼神.我好大聲叫.我快要高潮了
此刻女助手竟將腳板放印在我面上.佢示意我要瀨佢腳趾
雖然我跟女同事互相對望著,但我又好配合女助手
我望住女同事時又好大力地啜住女助手的腳趾公
好快我高潮了.我攬實女助手腳板不停吸吮.女助手沒停下來
快速地扭動龜頭,不出一分鐘我就潮吹了,有幾下潮吹還要淺了在自己臉上
而女助手扭動我變成軟狗時才肯鬆手離床.
出面女同事的視線就未有一刻離開我,我扭曲的姿勢 身體不時在微震訓在床上
跟女同事對望了幾分鐘才醒過來,女同事看著起來時我下半身沾滿了滑孱孱的精液
還一絲絲滴在地上,這時我刻意地向她走近,
哈哈...佢好怕醜地走開了,相反這刻我竟然一點羞怯感都沒有
原來只要你唔尷尬,尷尬就係人地了

VIP五星會員

VIP會員2024

雖然依段文章好似看見,但師用別人尴尬就好恰當!

升級  33.33%

一星會員

这里是叫鸡论坛?叫乜嘢什么女助手~?

升級  43.33%

一星會員

C兄幾時再去,我都想學下野,想睇下你扭曲姿勢。

升級  56.67%

一星會員

半夜都開門,真係方便晒師兄。

升級  33.33%

一星會員

師兄,勁!女助係咪重喺水x源?

升級  0.37%

二星會員

師兄可以講係邊個場邊條女嗎?

升級  96.67%

一星會員

精彩~ 最後有無同 女同事 互動呀?

升級  33.33%

一星會員

師兄,聽講女助已經返回元朗開工,可否提示/PM點搵到佢嗎?謝謝。

升級  7.04%

二星會員

jc123qaz 發表於 2023-9-27 17:28
師兄,聽講女助已經返回元朗開工,可否提示/PM點搵到佢嗎?謝謝。

你推特果邊加我