winning11

查看: 1594|回復: 3

[麗 晶] [賽約翰報告]【麗晶】重炮骨技溫柔服侍·多多_60號

升級  64.58%

三星會員

囡囡:麗晶60號綽號多多既bg
年紀:30頭未到30中,話佢中女一定唔係,話佢後生又談不上
身材:大波大羅型,屬有前有後型,由於呢兩個部位大,就顯得腰比較幼,玲瓏浮凸型
波路:真大型的波路,罅深事業線長長成條海岸線咁
腿型:唔粗偏幼,整體感幾好線條

過程:
都想搵個揼得下既bg,有時女會偏向玩招呼多,呢個麗晶60號就全面型,而且外型都吸引,囡囡入到來,唔係C奶味唔中女味,而且同聲同氣大家廣東話,有親切感,熟手技工揼功相當出色,聽佢講係做過其他場,學過下藝食過飮粥,開背已經覺得佢好夠力,撳我背撳我頸同膊,到腰到腳都撳得好準好夠力,手指啲力全程都咁夠力水,穴位筋位都係準,再用腳踩勻我全身,痺痺痛痛酸酸軟軟後就係爽的感覺,真係好似打通咗啲位咁,鬆晒,阿多果然係揼得之人,重炮又位準又唔係用死力,都好耐無遇到啲咁揼得既女。到招呼環節終於阿多都放軟番手腳,用溫柔手勢同我rpp,剛才的重炮揼消失了,溫柔極緻,細膩多變,好有節奏,手指同指甲慢慢搲搲抓抓掃掃,原來呢個動作阿多都係熟手技工,阿多雙手已經令我抬起頭來見人,玩唱歌玩波地,全自動波我瞓喺度郁都唔使郁做大爺,又有深深磨磨動作,然後就係玩騎馬仔,後變我大力推快速推進,再換幾個不同post,大咪咪大籮由加幼腰寧捨好推,我都完全無客氣,一場漫天不見黎明的戰役終於要有完結一刻,我都係忍唔住派彩了,舒服爽爽!

事後做清潔,回房再按按手掌同額頭,時間夠阿多就送我出房去番休息室,全身都爽晒。

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

一個字  讚

升級  64.58%

三星會員

當然