winning11

查看: 1533|回復: 3

[金碧泉] [飛劍報告]【金碧泉】新女ichiban食得過·03號

升級  58.83%

三星會員

到我試呢位新女,金碧泉3號,U30後生女,擒晚睇完U21英格蘭對U21西班牙,唔知呢班球員係咪會升價十倍,Master Class姜濤首歌有呢句歌詞,就係"""年輕怎麼就是錯""",後生女係更加受歡迎啦,仲要係樣靚靚身材平均波中上走肥腿靚,長長幼幼,外型食得過

揼就好似師兄咁講,雖然都新女新入行,但都揼得幾好,慢慢掃我PP,慢慢撚我老二,轉過嚟就係佢試測下味道,當然係嘴唇加門牙加舌頭,啜我耳頸lin腰髀蛋蛋同後門,完全係獨龍式試我後門,然後就係最重點的寶劍位置,技巧相當純熟,完全係深造角,完咗呢part阿3號妹妹就玩騎騎了,玩女上先,新女後生當然係窄少少既但3號妹妹都將我的寶劍鑽入佢既9曲13灣,覺得自己係俾佢征服咗俾佢歎緊咁,換位先係狗仔,我輕輕的放入去,狠狠地抽送著,3號背對住我睇唔到佢個樣添,但見佢個背同頸仲有長髮飄飄又係一種視覺上享受,佢不斷的叫似乎無法忍受我的衝刺,但又好似好享受的叫,再換位係床邊食蔗,佢半躺我就企住嚟進攻,時深時淺繼續不停抽送,見3號身體劇烈的顫抖住仲有咬唇動作添,終於我就忍不住了,一股灼熱軍隊成功由我體內排進3號體內,收到晒!
新女佢都算相當玩得揼得,樣身材都正,必然係列入返食之列!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  93.75%

三星會員

2個問題:3號返早定夜班?埋單落樓價是多少????

升級  58.83%

三星會員

fukaon 發表於 2023-7-12 23:36
2個問題:3號返早定夜班?埋單落樓價是多少????

6點半上到去....
應是早..或中更

家用為$740