winning11

查看: 1619|回復: 5

[飛 翔] [奶four老泥阿]【飛翔】玩全方位漫遊全身·30號

升級  39%

三星會員

揼咁多年骨又咁多條女..自然啲女有高有低..有啲女身材平凡啲但服務超好..有啲女勁身材又好樣但就服務爭少少..係難遇到樣樣都掂既女仔..有都係難mark或者晨早俾人包起咗..都唔係未聽過bg俾人包起..可能兩三個月貨仔又出番嚟做..咁梗係啦我係條仔對足兩三個月乜都玩夠..出番嚟揼骨大把女件件唔同舖舖清又唔使上身..除非真係有真感情囉

今次呢件佐敦飛翔30號就樣樣有啲樣都好掂..未到一級頂班但都超掂..用馬匹香港賽程嚟講飛翔30係未到精英班但都係第一班佳駟樣掂姣菜大騎樓在心口又走肥腿又唔粗..揼功中上夠力心機好..踩背時係有啲怨怨痛事後就痺痺哋鬆番晒..服務頭盤係用手摷嘢尋寶..全方位全身都有佢的手指留印..仲要係幾乎九成範圍都有佢手指足印..有種痕到上喉嚨心口Feeling..轉身前後都有搵佢個咪咪做墊褥..相當的舒服貼身軟熟..另一樣玩全身漫遊係佢個帶點勢力又識捐窿捐罅的小嘴唇..又係無處不在地全身慢慢地游玩..完全無俾到我喘息的空間..超級好Feel..佢呢塊肌肉真係帶俾我無盡的興奮感覺..同我身上的不隨意肌肉完全係絕佳配合..最後的環節就係兩合為一..由女上做頭盤..係相當好啪的..呢種樣樣有齊樣樣都係中上級的bg係值得翻啅啦!

升級  43.33%

一星會員

師兄收費如何?

升級  39%

三星會員

$718...即係$720啦
locker哥仔隨意......$20-$30

升級  43.33%

一星會員

但有D囡收 770,呢檔嘢收費好奇怪!

升級  39%

三星會員

Super_ming28 發表於 2023-7-22 16:59
但有D囡收 770,呢檔嘢收費好奇怪!

可能係有啲女會收貴啲

類似以前隔離街美高蓮有啲A牌女會收貴一百蚊

升級  39%

三星會員

咁出嚟玩都唔爭在嗰一百幾十蚊囉......