winning11

查看: 1587|回復: 3

[麗 晶] [竹林深處人家]【麗晶】青春無敵又白淨·阿嬌_61號

升級  62.59%

二星會員

桑拿揼骨場呢條女都算幾靚..而且係後生女
人物係麗晶的61號阿嬌..有啲女係wet妹look
就連而家邱淑貞大女所謂最索星二代佢大女沈月都染金個頭
扮韓妹吹韓風..當然有人鍾意呢種look既女仔
咁呢個麗晶阿嬌61號就完全唔係呢種外型
佢直長頭髮有種書卷味文青look
好甜的樣咁初時以為呢種女多數都係力水揼骨爭啲
服務都會差少少..實情原來係另一回事
骨技可以俾佢B-..都算中中上上好有心機力度又唔曳喎
仲有擦擦背添..服務可以俾佢B++
由手掃到到波D到kiss功都係全力以赴做到最好亦做到最盡
無偷懶無違留我皮膚每一處..都好耐未試過俾骨妹的嘴仔咁徹底地服侍似蟻咬又似觸電
有種痕到上頸的感覺..真係唔知佢個嘴係咩構造
當然仲有就係佢呢種對客人的心態係咁豪放
又有種好似舌頭刮沙的深入同徹底
雪雪聲加啜啜聲尤其係食甜品嗰刻
實在係意想不到有種甜蜜男女朋友情調
之後我已經急不及待了
嚟個即刻心急的傳教士姿勢
61號阿嬌整個M字腳嚟迎合
好白淨的滑腿好靚的腳趾
真係有種想食鳳爪的衝動
人靚腳又靚我實在好like佢
玩玩下就轉後推又有我躺番低俾佢做女騎師
估唔到第一次同佢接洽交手就咁有合拍度
完全俾到極大滿足感我
質素確係高服務又好無理由唔翻兜吖

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

冇返咁上下,點敢叫阿嬌呀!

升級  62.59%

二星會員

elsa168 發表於 2023-7-27 12:25
冇返咁上下,點敢叫阿嬌呀!

唔係時肥時瘦的阿嬌鍾欣桐就好了

不過阿嬌鍾欣桐顏值實在無敵

零死角的靚女